Hoppa till huvudinnehåll

Gör som Barbro - välj hemtjänst från Attendo

2024-01-29
Attendo Hemtjänst har vuxit rejält sedan etableringen i Göteborg med omnejd för knappt en handfull år sen och idag erbjuder vi hemtjänst och hushållsnära tjänster från Kungälv, till Majorna, Centrum, Frölunda och Askim. Nyligen har vi öppnat upp för hemtjänst i ytterligare två stadsdelar – Norra Älvstranden och Centrala Hisingen.

Dela

Barbro - hemtjänstkund Attendo Göteborg

Barbro Gidestrand bor i Askim, där hon har ateljé och utställning. Målning har varit ett dominerande intresse för Barbro och hennes tavlor bjuder ofta på marina motiv, men även mycket blommor. Inspirationen hämtas från Väst- och Ostkusten samt Skåne.

2020 blev Barbro sjuk och fick vara på sjukhus under en period. Då konstaterades också att det skulle behövas viss hemtjänst efter hemkomsten.

– Jag såg i en tidning att Attendo hemtjänst skulle etablera sig i Göteborg. Jag tog kontakt och då kom Frida och Marie och hälsade på. Jag visste inte ett dugg om företaget men när tjejerna dök upp fick jag ett väldigt bra första intryck. Vi hade en god dialog och det var överhuvudtaget en bra känsla. Och så har det fortsatt; fantastiskt bemötande och bra och trevlig personal. De är tillmötesgående och de gör vad man ber dem om. Det uppskattar jag verkligen, säger Barbro.

Läs mer om hemtjänst i Göteborg här.