Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Bunkeflogården

Norra Vägen 7, Malmö

Välkommen till oss

Elisabeth Cronsioe, Verksamhetschef

Hej, Jag heter Elisabeth Cronsioe och ansvarar för Attendo Bunkeflogården. Har du frågor om processen kring ansökan till ett äldreboende, vår verksamhet eller vill boka ett besök kontakta mig. Jag svarar gärna på dina frågor!

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende
Antal platser
34
Rumsstorlek
37 kvm
Talade språk
Svenska, Albanska, Arabiska, Bosniska, Danska, Engelska, Filippinska, Franska, Polska, Serbiska, Spanska, Norska, Twi (Akan), Tyska, Turkiska, Vietnamesiska

Välkommen till Attendo i Malmö

Att ansöka om en plats på ett äldreboende kan vara nytt och omvälvande och det kan vara svårt att veta hur den praktiska ansökningsprocessen går till. I filmen berättar Emma Nordfors, verksamhetschef på Attendo Bunkeflogården, hur det går till om du eller din närstående vill flytta in på ett äldreboende. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor!

Boendet

Naturnära demensboende

Attendo Bunkeflogården är ett demensboende, vackert beläget med närhet till havet och parkområden i Bunkeflostrand utanför Malmö. I vår härliga trädgård Oasen kan du ströva fritt och smaka på jordgubbar och äpplen eller bara sitta ned och lyssna på fåglarna. Hos oss möter du engagerade och kunniga medarbetare som ger dig en omsorg anpassad efter dina behov.

Lägenheterna är ca 37 kvm med pentry och badrum. Alla lägenheter är utrustade med specialsäng som är höj- och sänkbar, sängbord, garderober, trygghetslarm och hotellås. I anslutning till lägenheterna finns gemensamhetsutrymmen bestående av kök, matsal, allrum och inglasad balkong/uteplats.

Omsorg & Aktiviteter

Stort aktivitetsutbud

På Attendo Bunkeflogården får du en kontaktperson. Tillsammans med din kontaktperson har du egen avsatt tid varje vecka. Tiden kan till exempel ägnas åt att lösa korsord, gå på promenad eller att lyssna på musik.

Vi genomför dagligen någon form av gemensam aktivitet. En gång per månad hålls andakt och vi bokar även återkommande in musiker för underhållning.

Tre gånger i veckan åker vi på utflykt med Attendos egen buss.

Vi månar även om traditioner och högtider hos oss och dukar gärna till fest med god mat och dryck.

Medarbetare

Engagerade medarbetare

Hos oss möter du engagerade och kunniga medarbetare som ger dig en omsorg anpassad efter dina behov med spetskompetens inom demens och BPSD.

Medarbetargruppen består av engagerade undersköterskor och sjuksköterskor. En gång i veckan har vi en läkare som kommer hit och vi har även tillgång till sjukgymnast och arbetsterapeut.

Matglädje

Vällagad, god och näringsriktig mat

Måltider och fikastunder upplevs ofta som några av dagens höjdpunkter på våra äldreboenden. Vi är mycket måna om att erbjuda god och näringsrik mat i en trevlig och harmonisk miljö och har därför ett särskilt måltidsmiljökoncept som vi kallar för Matlust.
Våra menyer är säsongsanpassade, variationsrika och vi använder råvaror av hög kvalitet. Menyerna bygger på svensk husmanskost, men vi serverar förstås även andra spännande maträtter. Vi tar alla tillfällen att fira med lite extra härligheter och vi uppmärksammar självklart olika högtider.

Vi lovar dig att:

• du kan känna dig trygg med vår mat. Alla medarbetare genomgår en utbildning inom livsmedelshygien och vi har gedigna rutiner för att säkerställa en trygg mathantering.
• maten är näringsriktig. Våra menyer är framtagna i samråd med kostvetare och dietist och vi använder ett kostplaneringssystem för att beräkna näringsinnehållet.
• måltiderna är lugna och harmoniska stunder. Vi arbetar aktivt för att måltiderna ska vara något du ser fram emot.
• vi lagar mat på plats. Att känna dofter från matlagning och bakning ökar matlusten hos de allra flesta. Hos oss får du maten serverad direkt från köket.
• du kan påverka menyerna. Kom gärna med receptförslag och delta i matlagningen om du tycker att det är roligt!

Intresserad?

Ta kontakt med oss idag så berättar vi mer om Bunkeflogården och Attendos erbjudande.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":55.556194,"lng":12.917125},"content":"<h4>Attendo Bunkeflogården, äldreboende i Malmö</h4><p>Norra Vägen 7 </br> 218 32 Malmö </br> Skånes län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=55.556194,12.917125' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Norra Vägen 7,
218 32 Malmö
Skånes län

Öppna vägbeskriving