Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Nilstorpsgården

Svedjevägen 3 A, Lidingö

Välkommen till oss

Mattias Blomqvist, Verksamhetschef

Hej, Jag heter Mattias Blomqvist och ansvarar för Attendo Nilstorpsgården. Har du frågor om processen kring ansökan till ett äldreboende, vår verksamhet eller vill boka ett besök kontakta mig. Jag svarar gärna på dina frågor!

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende
Antal platser
80
Talade språk
Svenska, Engelska, Filippinska, Finska, Persiska, Polska, Ryska, Spanska, Thailänska, Tigrinska, Turkiska, Vietnamesiska

Boendet

Äldreboende i vackra omgivningar på Lidingö

Attendo Nilstorpsgården är ett modernt och trivsamt äldreboende som ligger i vackra omgivningar på Lidingö, strax utanför centrala Stockholm. Vi tar tillvara på årstiderna, naturen och de möjligheter till utevistelse som vårt närområde erbjuder. Vi har god hemlagad mat från vårt egna kök och våra medarbetare har gedigen erfarenhet inom äldreomsorgen och arbetar utifrån dina behov och önskemål.

Här finns totalt 80 lägenheter, 10 enheter med 8 lägenheter på varje enhet. Alla lägenheter är ljust inredda med neutrala färger och vackert naturmaterial såsom ekparkett, laserade träpanel och rymligt kaklat badrum. Lägenheterna har pentry, uttag för TV och telefon. Det finns gemensamt allrum och matsal med en stor inglasad balkong i anslutning.

Omsorg & aktiviteter

Egen kontaktman och genomförandeplan

Vi arbetar teambaserat för att planera den bästa omsorgen utifrån dig och dina önskemål. 

När du flyttar hit blir en av våra medarbetare din kontaktperson. Kontaktpersonen ansvarar lite extra för din omsorg och omvårdnad och du har även en omvårdnadsansvarig sjuksköterska som tillsammans med läkaren ansvarar för din hälsa och vård. Den planerade omsorgen dokumenteras i din genomförandeplan som blir vårt arbetsinstrument. Genomförandeplanen följs upp regelbundet av teamet och dig.

Medarbetare

Gedigen erfarenhet av äldreomsorg

Medarbetarna på Attendo Nilstorpsgården äldreboende har en gedigen erfarenhet av äldreomsorg. Medarbetargruppen består av vårdbiträden, undersköterskor, sjuksköterskor, aktivitetsvärd, arbetsterapeut och sjukgymnast.

Arbetsterapeut och sjukgymnast gör funktionsbedömningar, förskriver hjälpmedel samt handleder personalen.

Läkare från Legevisiten kommer till oss  en gång i veckan samt vid behov.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Matglädje

Vällagad, god och näringsriktig mat

Måltider och fikastunder upplevs ofta som några av dagens höjdpunkter på våra äldreboenden. Vi är mycket måna om att erbjuda god och näringsrik mat i en trevlig och harmonisk miljö och har därför ett särskilt måltidsmiljökoncept som vi kallar för Matlust.
Våra menyer är säsongsanpassade, variationsrika och vi använder råvaror av hög kvalitet. Menyerna bygger på svensk husmanskost, men vi serverar förstås även andra spännande maträtter. Vi tar alla tillfällen att fira med lite extra härligheter och vi uppmärksammar självklart olika högtider.

Vi lovar dig att:
• du kan känna dig trygg med vår mat. Alla medarbetare genomgår en utbildning inom livsmedelshygien och vi har gedigna rutiner för att säkerställa en trygg mathantering.
• maten är näringsriktig. Våra menyer är framtagna i samråd med kostvetare och dietist och vi använder ett kostplaneringssystem för att beräkna näringsinnehållet.
• måltiderna är lugna och harmoniska stunder. Vi arbetar aktivt för att måltiderna ska vara något du ser fram emot.
• vi lagar mat på plats. Att känna dofter från matlagning och bakning ökar matlusten hos de allra flesta. Hos oss får du maten serverad direkt från köket.
• du kan påverka menyerna. Kom gärna med receptförslag och delta i matlagningen om du tycker att det är roligt!

"Jag trivs för att jag får så mycket tillbaka från våra boende."

Iwona Sala Omvårdnadspersonal

Intresserad?

Ta kontakt med oss idag så berättar vi mer om Nilstorpsgården och Attendos erbjudande.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3713283,"lng":18.1685618},"content":"<h4>Attendo Nilstorpsgården äldreboende i Lidingö</h4><p>Svedjevägen 3 A </br> 181 47 Lidingö </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.3713283,18.1685618' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Svedjevägen 3 A,
181 47 Lidingö
Stockholms län

Öppna vägbeskriving