Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Vällingbygården

Indalsbacken 17A, Stockholm

Välkommen till oss

Pia Selkama Edström, Verksamhetschef

Hej, Jag heter Pia och ansvarar för Attendo Vällingbygården. Har du frågor om processen kring ansökan till ett äldreboende, vår verksamhet eller vill boka ett besök kontakta mig. Jag svarar gärna på dina frågor!

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende
Talade språk
Svenska

Boendet

Familjärt och centralt

Attendo Vällingbygården är ett modernt äldreboende med 39 lägenheter uppdelat i fem boendeenheter vilket ger en familjär känsla. Tre enheter är avsedda för personer med demenssjukdom och två för personer med somatisk sjukdom. Lägenheterna är nyrenoverade 2016 och har alla stort badrum med egen toalett och dusch och arbetskök. Fyra av lägenheterna med demensinriktning är avsedda för parboende. På varje boendeenhet finns matsal och gemensamt vardagsrum med TV, soffa och fåtöljer.

Omsorg

Aktiviteter efter dina önskemål

Attendo Vällingbygården ligger precis runt hörnet från hela Vällingby centrum med ett stort utbud av butiker, caféer, bibliotek m.m. Hit finns det även väldigt bra kommunikationer med T-bana eller buss och man parkerar lätt bilen i Solursgaraget. I närheten av boendet finns även flertalet parker att promenera i.

Aktiviteter hålls både gemensamt för hela boendet eller per boendeenhet eller enskilt. Varje vecka har vi sittgymnastik, bingo, bakning, filmvisning, gruppromenader etc. Enskilda aktiviteter planeras tillsammans med den enskilde och kontaktpersonen så de blir utformade efter personliga önskemål och behov.

Medarbetare

Lång erfarenhet från vård & omsorg

Matglädje

Vällagad, god och näringsriktig mat

Måltider och fikastunder upplevs ofta som några av dagens höjdpunkter på våra äldreboenden. Vi är mycket måna om att erbjuda god och näringsrik mat i en trevlig och harmonisk miljö och har därför ett särskilt måltidsmiljökoncept som vi kallar för Matlust.
Våra menyer är säsongsanpassade, variationsrika och vi använder råvaror av hög kvalitet. Menyerna bygger på svensk husmanskost, men vi serverar förstås även andra spännande maträtter. Vi tar alla tillfällen att fira med lite extra härligheter och vi uppmärksammar självklart olika högtider.

Vi lovar dig att:
• du kan känna dig trygg med vår mat. Alla medarbetare genomgår en utbildning inom livsmedelshygien och vi har gedigna rutiner för att säkerställa en trygg mathantering.
• maten är näringsriktig. Våra menyer är framtagna i samråd med kostvetare och dietist och vi använder ett kostplaneringssystem för att beräkna näringsinnehållet.
• måltiderna är lugna och harmoniska stunder. Vi arbetar aktivt för att måltiderna ska vara något du ser fram emot.
• vi lagar mat på plats. Att känna dofter från matlagning och bakning ökar matlusten hos de allra flesta. Hos oss får du maten serverad direkt från köket.
• du kan påverka menyerna. Kom gärna med receptförslag och delta i matlagningen om du tycker att det är roligt!

”Personalen är jättebra här. De kommer när jag behöver hjälp, de lyssnar på en och ger så god mat. Det tycker jag är fantastiskt”

Dagny Löwenborg, februari 2021 Boende på Attendo Vällingbygården

Intresserad?

Ta kontakt med oss idag så berättar vi mer om Vällingbygården och Attendos erbjudande.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.364467,"lng":17.870677},"content":"<h4>Attendo Vällingbygården, äldreboende i Stockholm</h4><p>Indalsbacken 17A </br> 162 68 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.364467,17.870677' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Indalsbacken 17A,
162 68 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving