Nu tar vi emot besök på våra äldreboenden igen och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Dalahöjden

Eastmansvägen 26, Stockholm

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende
Talade språk
Svenska

Välkommen till oss

VerksamhetschefAnnika Borggren

Telefon: 073-443 89 31

Boendet

Charmigt och centralt äldreboende

Attendo Dalahöjden är ett litet, charmigt äldreboende med ett attraktivt läge intill Vasaparken i centrala Stockholm. Området är lugnt, trivsamt och omges av mycket grönska. I närheten finns Sinnenas trädgård, Sabbatsbergskyrkan och fina promenadstråk. Här är det nära till service, nöje och kommunikationer.

Boendet har 42 lägenheter, fördelat på sex plan. På varje plan finns gemensamt kök med matplats, vardagsrum och stor inglasad balkong samt två mindre balkonger i olika väderstreck.

Varje lägenhet är på ca 33 kvm och har sovrum, vardagsrum, pentry samt duschrum. Varje lägenhet är utrustad med en vårdsäng, i övrigt möblerar du själv.

Omsorg & Aktiviteter

Omsorg med individen i fokus

När du flyttar hit blir en av våra medarbetare din kontaktperson. Kontaktpersonen ansvarar lite extra för din omsorg och omvårdnad och du har även en omvårdnadsansvarig sjuksköterska.

Bedömning av sjukgymnast/arbetsterapeut sker i samband med inflytt.

Vårt aktivitetsbiträde ordnar med promenader, utevistelse och andra dagliga aktiviteter. 

Medarbetare

Engagerade medarbetare

Attendo Dalahöjden har en verksamhetschef och samordnare.

Medarbetargruppen består av sjuksköterskor, sjukgymnast, arbetsterapeut, aktivitetsbiträde, undersköterskor, vårdbiträden och vaktmästare.

Under dagtid måndag till söndag finns sjuksköterska på Dalahöjden, övrig tid bemannas med sjuksköterskor från Attendos mobila team. Patientansvarig läkare besöker verksamheten varje vecka. Övrig tid kontaktas läkare vid behov.

Besök oss digitalt!

Är du intresserad av boendet?

Nu erbjuder vi digitala visningar av vårt fina boende via telefon eller dator.
Säkert och enkelt.

Följ med in i Sinnenas Trädgård

Sinnenas trädgård finns i anslutning till äldreboendet. Här kan du njuta av växtligheten, ta en promenad och andas in de blandade dofterna från det som odlas och besöka växthuset.

Sinnenas Trädgård

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.338606,"lng":18.041934},"content":"<h4>Attendo Dalahöjden, äldreboende i Stockholm</h4><p>Eastmansvägen 26 </br> 113 61 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.338606,18.041934' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Eastmansvägen 26,
113 61 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving