1 oktober hävs besöksförbudet på våra äldreboenden och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Mejerigatan

Mejerigatan 42, Vellinge

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende, Livsstilsboende
Antal platser
54
Talade språk
Svenska
Särskild fokus
Livsstilsboende Sport & Spa

Välkommen till oss

VerksamhetschefMichelle Bernmarker Olsson

Telefon: 073-368 26 04

Boendet

Korttidsboende, demensboende och äldreboende

Attendo Mejerigatan är ett äldreboende i Vellinge. Det är ett modernt och trivsamt boende med ljusa lägenheter och trevliga gemensamma ytor. Boendet har inriktningen Sport & Spa vilket innebär att välbefinnande och hälsa står i fokus.

Attendo Mejerigatan är byggt och anpassat för att fungera både som korttidsboende, demensboende och äldreboende med totalt 54 lägenheter.

Det finns tre våningsplan med nio lägenheter i varje enhet.

Aktiviteter

Bastu- eller bubbelbad

I vårt SPA kan du njuta av bastu- eller bubbelbad och i träningslokalen finns möjlighet att hålla igång. Vi har även en sportbar med storbilds TV för dig som är intresserad av att följa vad som händer i sportvärlden.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

Vad är ett Livsstilsboende?

Att vara aktiv och få tid att ägna sig åt sina intressen i samvaro med andra är för många en viktig del av livet. Vi vill att äldre ska få bevara sin livsstil så länge som möjligt, även då man flyttar in på ett äldreboende. Därför erbjuder vi äldreboenden med följande inriktningar: Sport & Spa, Utevistelse & Trädgård samt Kultur & Nöje. Hos oss ska man kunna ägna sig åt det man själv är intresserad av tillsammans med andra som kanske har likartade intressen.

Möjligheten att få utöva och uppleva det du tycker om, påverkar både hälsan och livskvaliteten på ett positivt sätt. Sporten roar och förenar människor samt stimulerar till gemenskap. Spa ger avkoppling och välbehag för den som föredrar egna stunder.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":55.473456,"lng":13.021858},"content":"<h4>Attendo Mejerigatan, äldreboende i Vellinge</h4><p>Mejerigatan 42 </br> 235 31 Vellinge </br> Skånes län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=55.473456,13.021858' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Mejerigatan 42,
235 31 Vellinge
Skånes län

Öppna vägbeskriving