Attendo Muréngatan

Nedre Åkargatan 69, Gävle

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende, Här bygger vi nytt, Livsstilsboende
Antal platser
102
Talade språk
Svenska
Särskild fokus
Livsstilsboende Sport & Spa,Livsstilsboende Kultur & Nöje

Välkommen till oss

KontaktpersonEva Skytt

Telefon: 072-083 15 50

Boendet

Boende där hälsa och välmående står i fokus

Just nu pågår byggnationen av 102 nya lägenheter hos Attendo Muréngatan i Gävle. Inflyttning planeras våren 2020.

Det blir ett nytt modernt äldreboende med inriktning både mot Kultur & Nöje och Sport & Spa. Det innebär att vi kommer att ordna aktiviteter med kulturella inslag som musik, dans, historieberättande, högläsning och mycket annat.

Boendet kommer även att ha en tydlig profil där hälsa och välmående står i fokus. Förutom trivsamma lägenheter och fina gemensamma ytor kommer det att finnas ett spa med bubbelpool och bastu samt en träningslokal för dig som trivs med att hålla igång. Vi bygger också en sportbar med storbilds TV där man kan titta på matcher och ta sig något gott att dricka.

Vad är ett Livsstilsboende?

Att vara aktiv och få tid att ägna sig åt sina intressen i samvaro med andra är för många en viktig del av livet. Vi vill att äldre ska få bevara sin livsstil så länge som möjligt, även då man flyttar in på ett äldreboende. Därför erbjuder vi äldreboenden med följande inriktningar: Sport & Spa, Utevistelse & Trädgård samt Kultur & Nöje. Hos oss ska man kunna ägna sig åt det man själv är intresserad av tillsammans med andra som kanske har likartade intressen.

Möjligheten att få utöva och uppleva det du tycker om, påverkar både hälsan och livskvaliteten på ett positivt sätt. Sporten roar och förenar människor samt stimulerar till gemenskap. Spa ger avkoppling och välbehag för den som föredrar egna stunder.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":60.669715,"lng":17.156154},"content":"<div>Marker 1<\/div>"}]}