1 oktober hävs besöksförbudet på våra äldreboenden och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Nissabogatan

Nissabogatan 26 , Halmstad

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende, Livsstilsboende
Antal platser
113
Rumsstorlek
32 kvm
Särskild fokus
Livsstilsboende Sport & Spa och Kultur & Nöje

Välkommen till oss

VerksamhetschefAhmad S-Darban

Telefon: 072-974 53 31

Boendet

Nybyggt äldreboende med inriktning Sport & Spa

Attendo Nissabogatan är ett helt nybyggt äldreboende i centrala Halmstad med närhet till Nissan. Vi är ett Livsstilsboende i anslutning till Attendo Westerbergsgatan med inriktning Sport & Spa, vilket innebär att hälsa och välmående genomsyrar verksamheten. Här har du bland annat tillgång till både spa och gym där du kan träna och få olika behandlingar. Vi har även ett härligt allrum där vi samlas framför en storbilds-tv och tittar på olika sportevenemang. Vi ägnar oss också åt olika uteaktiviteter som sköna promenader utmed Nissan.

Här finns 64 ljusa och fina lägenheter på med pentry och stort lättillgängligt hygienutrymme. Alla lägenheter är utrustade med en höj- och sänkbar säng. I övrigt möblerar du som du önskar med dina egna möbler.

Vi har sex avdelningar varav fyra som vänder sig till personer med demenssjukdom.

Välkommen till oss!

Medarbetare

Engagerade medarbetare

Attendo Nissabogatan äldreboende är bemannat dygnet runt av våra medarbetare. Vi har en sjuksköterska som finns hos oss alla dagar mellan 08.00-16.00. Resterande tid har vi tillgång till joursjuksköterska. Hos oss jobbar även en Silviasyster som har en specialutbildning inom demenssjukdomar. Vi har även en läkare som kommer till oss en gång i veckan. Vid behov har vi även tillgång till en jourläkare.

Här finns tillgång till en sjukgymnast och en arbetsterapeut som hjälper till med rehabilitering. 

Vi talar dessa språk: Svenska, Spanska, Filippinska, Arabiska, Persiska, Polska, Mandarin, Albanska, Serbokroatiska, Ungerska, Finska, Rumänska, Tyska, Turkiska, Engelska, Bosniska

Vad är ett Livsstilsboende?

Att vara aktiv och få tid att ägna sig åt sina intressen i samvaro med andra är för många en viktig del av livet. Vi vill att äldre ska få bevara sin livsstil så länge som möjligt, även då man flyttar in på ett äldreboende. Därför erbjuder vi äldreboenden med följande inriktningar: Sport & Spa, Utevistelse & Trädgård samt Kultur & Nöje. Hos oss ska man kunna ägna sig åt det man själv är intresserad av tillsammans med andra som kanske har likartade intressen.

Möjligheten att få utöva och uppleva det du tycker om, påverkar både hälsan och livskvaliteten på ett positivt sätt. Sporten roar och förenar människor samt stimulerar till gemenskap. Spa ger avkoppling och välbehag för den som föredrar egna stunder.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":56.677455,"lng":12.867491},"content":"<h4>Attendo Nissabogatan äldreboende i Halmstad</h4><p>Nissabogatan 26 </br> 302 24 Halmstad </br> Hallands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=56.677455,12.867491' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Nissabogatan 26 ,
302 24 Halmstad
Hallands län

Öppna vägbeskriving