1 oktober hävs besöksförbudet på våra äldreboenden och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Regementsgatan

Regementsgatan 19, Visby

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende, Livsstilsboende
Antal platser
58
Talade språk
Svenska
Särskild fokus
Livsstilsboende Kultur & Nöje

Välkommen till oss

VerksamhetschefBeate Thyrén

Telefon: 076-696 45 40

Ett modernt vård- och omsorgsboende

De ljusa och rymliga lägenheterna på Regementsgatan har pentry och ett stort badrum. Här finns uttag för Tv, telefon och internet. I övrigt inreder du själv.

Välkommen in till Attendo Regementsgatan!

Boendet

Nybyggt äldreboende med inriktning Kultur & Nöje

Attendo Regementsgatan är ett nybyggt och modernt äldreboende. Boendet är ljust, luftigt och hemtrevligt. Lägenheterna är fördelade på mindre enheter med kök och vardagsrum. Här träffas vi för att umgås, dricka kaffe och ha det bra.

I vår samlingssal bjuder vi in till gemenskap och allt som boendets profil Kultur och Nöje erbjuder. På Attendo Regementsgatan finns både bio och sinnesrum.

Omsorg & Aktiviteter

Kontaktperson som ansvarar lite extra för just dig

När du flyttar hit blir en av våra medarbetare din kontaktperson. Kontaktpersonen ansvarar lite extra för din omsorg och omvårdnad och du har även en omvårdnadsansvarig sjuksköterska. Vår sjukgymnast förskriver hjälpmedel och arbetar med rehabilitering samt handleder övriga medarbetare. Vi upprättar en så kallad genomförandeplan tillsammans med dig för att du ska få möjlighet att vara delaktig och själv bestämma hur du vill ha din hjälp utförd.

På Attendo Regementsgatan erbjuds aktiviteter dagligen och dessa planeras av aktivitetsansvarig. Vår profil Kultur och Nöje återfinns i vårt aktivitetsutbud och knyter an till det rika kulturliv som finns i Visby.

Medarbetare

Engagerade medarbetare

På Attendo Regementsgatan utgår all omsorg från dig, dina behov och dina önskemål. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet och specialkompetens inom äldreomsorg. Här finns tillgång till sjuksköterskor dygnet runt och fysioterapeuter samt arbetsterapeuter dagtid. Tillsammans ser vi till att du får den omsorg du behöver på det sätt som du vill.

Besök oss digitalt!

Är du intresserad av boendet?

Nu erbjuder vi digitala visningar av vårt fina boende via telefon eller dator.
Säkert och enkelt.

Vad är ett Livsstilsboende?

Att vara aktiv och få tid att ägna sig åt sina intressen i samvaro med andra är för många en viktig del av livet. Vi vill att äldre ska få bevara sin livsstil så länge som möjligt, även då man flyttar in på ett äldreboende. Därför erbjuder vi äldreboenden med följande inriktningar: Sport & Spa, Utevistelse & Trädgård samt Kultur & Nöje. Hos oss ska man kunna ägna sig åt det man själv är intresserad av tillsammans med andra som kanske har likartade intressen.

Kulturella upplevelser har en positiv påverkan på många människors hälsa och livskvalitet. Kultur skapar mening, tränar sinnen, roar och stimulerar gemenskap samt förstärker den egna identiteten.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":57.613706,"lng":18.2705501},"content":"<h4>Attendo Regementsgatan, äldreboende i Visby, Gotland</h4><p>Regementsgatan 19 </br> 621 50 Visby </br> Gotlands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=57.613706,18.2705501' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Regementsgatan 19,
621 50 Visby
Gotlands län

Öppna vägbeskriving