1 oktober hävs besöksförbudet på våra äldreboenden och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Vällingbygården

Indalsbacken 17A, Stockholm

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende
Talade språk
Svenska

Välkommen till oss

VerksamhetschefPia Selkama Edström

Telefon: 073-66 255 72

Boendet

Familjärt och centralt

Attendo Vällingbygården är ett modernt äldreboende med 39 lägenheter uppdelat i fem boendeenheter vilket ger en familjär känsla. Tre enheter är avsedda för personer med demenssjukdom och två för personer med somatisk sjukdom. Lägenheterna är nyrenoverade 2016 och har alla stort badrum med egen toalett och dusch och arbetskök. Fyra av lägenheterna med demensinriktning är avsedda för parboende. På varje boendeenhet finns matsal och gemensamt vardagsrum med TV, soffa och fåtöljer.

Omsorg

Aktiviteter efter dina önskemål

Attendo Vällingbygården ligger precis runt hörnet från hela Vällingby centrum med ett stort utbud av butiker, caféer, bibliotek m.m. Hit finns det även väldigt bra kommunikationer med T-bana eller buss och man parkerar lätt bilen i Solursgaraget. I närheten av boendet finns även flertalet parker att promenera i.

Aktiviteter hålls både gemensamt för hela boendet eller per boendeenhet eller enskilt. Varje vecka har vi sittgymnastik, bingo, bakning, filmvisning, gruppromenader etc. Enskilda aktiviteter planeras tillsammans med den enskilde och kontaktpersonen så de blir utformade efter personliga önskemål och behov.

Medarbetare

Lång erfarenhet från vård & omsorg

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.364467,"lng":17.870677},"content":"<h4>Attendo Vällingbygården, äldreboende i Stockholm</h4><p>Indalsbacken 17A </br> 162 68 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.364467,17.870677' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Indalsbacken 17A,
162 68 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving