1 oktober hävs besöksförbudet på våra äldreboenden och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Vårdbo Norrtälje

Torpvägen 5B , Norrtälje

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende
Antal demensplatser
24
Antal platser
66
Antal somatiska platser
42

Välkommen till oss

VerksamhetschefLena Lundman Johansson

Telefon: 017-665 09 18

Boendet

Naturnära äldreboende

Attendo Vårdbo Norrtälje är ett äldreboende som drivs av Attendo och ligger vid Norrtäljeviken. Här finns vacker natur alldeles runt knuten och gott om fina promenadslingor. Boendet består av 66 st ljusa och trivsamma lägenheter varav 24 demens- och 42 omvårdnadsplatser. Vissa lägenheter är anpassade för parboende. Vi har även gott om gemensamma utrymmen där vi gärna ordnar olika aktiviteter eller bara umgås och pratar.

Lägenheterna har ett trinettkök med plattor och kylskåp samt eget badrum. När du anländer är lägenheten möblerad med en vårdsäng men i övrigt möblerar du själv. Uttag för TV och telefoni finns.

Varje avdelning har ett eget kök där all mat tillagas och ett stort och hemtrevligt mat- och allrum. På varje plan finns även ett större, gemensamt allrum med plats för flera.

Omsorg & Aktiviteter

Omsorg efter dina önskemål

Hos oss får du en egen kontaktperson som ska vara ditt stöd i det dagliga och vara en länk till dina närstående. När du flyttar in upprättas en genomförandeplan, där vi tillsammans beslutar om hjälpinsatserna och önskemål.

Tandvård kan vi tillhandahålla genom Oral Care, som besöker oss med jämna mellanrum. Du kan även boka tid till frisör och fotvårdare här på huset.

Vi har en aktivitetsgrupp som i samråd med sjukgymnast, arbetsterapeut och boende anordnar olika aktiviteter. Vi har allt ifrån promenader, bouletävlingar och musikunderhållning till surströmmingskalas och vinprovningar.

I vårt trevliga aktivitetsrum "Roslagens famn" träffas vi gärna och fikar, lyssnar på musik eller bara umgås.

Medarbetare

Sjuksköterska dygnet runt

Medarbetargruppen består, utöver verksamhetschefen, av sjuksköterskor, undersköterskor, vårdbiträden, administrativ samordnare, lokalvårdare och vaktmästare.

Sjukgymnast samt arbetsterapeut finns att tillgå i form av ett ambulerande team som besöker oss varje vecka. Sjuksköterska finns att tillgå dygnet runt.

Ansvarig läkare som tillhör Legevisitten besöker verksamheten varje vecka, övrig tid kontaktas läkare vid behov.

Följ vår vardag på Facebook!

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.765274,"lng":18.730738},"content":"<h4>Attendo Vårdbo Norrtälje, äldreboende i Norrtälje</h4><p>Torpvägen 5B </br> 761 62 Norrtälje </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.765274,18.730738' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Torpvägen 5B ,
761 62 Norrtälje
Stockholms län

Öppna vägbeskriving