Nu tar vi emot besök på våra äldreboenden igen och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Varvsvägen

Varvsvägen, Stockholm

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende, Livsstilsboende, Här bygger vi nytt
Talade språk
Svenska
Särskild fokus
Livsstilsboende Utevistelse & Trädgård

Välkommen till oss

Kontaktperson Regional säljchefSonja Hayen

Telefon: 070-241 22 56

Boendet

Vacker och stimulerande utemiljö

Ett nytt äldreboende i Attendos regi byggs just nu i Masmo, Huddinge. Byggstart skedde i början av 2019 och inflyttning blir andra kvartalet 2021. Det nya äldreboendet ligger beläget i en naturnära miljö och har plats för 79 lägenheter, uppdelat på fyra plan.

Det nya äldreboendet är planerat som ett så kallat livsstilsboende med konceptet Utevistelse & Trädgård samt Kultur & Nöje. Här erbjuds en vacker och stimulerande utemiljö där den som vill kan ägna sig åt trädgårdssysslor, träna i utegymmet eller bara njuta av en promenad i området eller en fika i trädgården. Aktiviteter som läs- och sångstunder flyttas ut i växthus eller lusthus.

Vad är ett Livsstilsboende?

Att vara aktiv och få tid att ägna sig åt sina intressen i samvaro med andra är för många en viktig del av livet. Vi vill att äldre ska få bevara sin livsstil så länge som möjligt, även då man flyttar in på ett äldreboende. Därför erbjuder vi äldreboenden med följande inriktningar: Sport & Spa, Utevistelse & Trädgård samt Kultur & Nöje. Hos oss ska man kunna ägna sig åt det man själv är intresserad av tillsammans med andra som kanske har likartade intressen.

Utevistelse, naturupplevelser och fysisk aktivitet har stor betydelse för vårt välbefinnande. Förutom de läkande och lugnande effekterna, stimuleras fantasin och sociala relationer stärks. Utevistelsens positiva kraft kan bidra till ökad livskvalitet för de boende.

Vill du jobba hos oss?

Söker du en arbetsplats där du faktiskt kan vara med och påverka, där din kompetens, ditt driv och engagemang kommer göra stor skillnad? Då har du kommit rätt! Vi behöver fler skickliga medarbetare som kan vara med och utveckla välfärden tillsammans med oss.

Som ett av Sveriges ledande vårdföretag är Attendo en trygg arbetsgivare med bland annat kollektivavtal, avtalsförsäkringar och möjlighet till kompetensutveckling. Hos oss finns goda chanser att utvecklas och göra karriär.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.2506164,"lng":17.8775211},"content":"<h4>Attendo Varvsvägen, äldreboende i Stockholm</h4><p>Varvsvägen </br> Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.2506164,17.8775211' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Varvsvägen,
Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving