• utmärkelsen "Årets enhet" i Attendo
 • Pool
 • Aktivitet
 • Fest
 • Flottiljen

Attendo Flottiljen äldreboende

Engagemang · Aktiviteter · Modernt · Lyhördhet

Attendo Flottiljen äldreboende i Järfälla är ett modernt äldreboende med ljusa lokaler som inrymmer en SPA-avdelning med pool och gym. Här finns en trevlig restaurang som är öppen för alla och där all mat lagas och levereras till varje avdelning. Våra kompetenta och engagerade medarbetare på Flottiljen erbjuder omsorg och omvårdnad som du vill ha det. Vi har en aktivitetsvärdinna som ser till att det finns ett stort utbud av dagliga aktiviteter för att du ska erbjudas en meningsfull och rolig dag. Välkommen till oss!

Verksamhetschef

Jeanette Danielsen

Telefon: 070-872 95 58

Kontakt Fler telefonnummer till oss

kontakta oss
Tjänsgörande sjuksköterska dygnet runt 070-288 70 80
Tjänstgörande sjukgymnast 072-525 68 04
   
Samordnare 070-252 85 58
Avdelning Lansen 08-410 731 11 
Avdelning Draken 08-410 731 12 
Avdelning Viggen 08-410 731 13 
Avdelning Gripen  08-410 731 14
Avdelning Tunnan  08-410 731 15
SPA 08-410 731 16
Restaurang 08-410 731 10
Hyra av konferensrum: eva.eriksson5@attendo.se 070-252 85 58

Telefon:

08-410 731 18/070-252 85 58

E-post:

Adress

Korpralsvägen 51-55, 177 43 Järfälla

 • Christina

  Christina

  Boende

  "Jag har bott här på Flottiljen i tre år. Jag känner mig trygg och trivs mycket bra. Det är mycket bra personal, olika aktiviteter, god mat och trevliga grannar."

Mat på Attendo Flottiljen äldreboende

Måltiden är en viktig del av dagen hos oss på Attendo Flottiljen och maten tillagas i vår egen restaurang. Det finns alltid två maträtter att välja på till lunch och middag, i huvudsak serveras husmanskost. Vi ordnar regelbundna kostråd där du som boende kan påverka och komma med synpunkter, även vår kökschef deltar då. Vi är noga med att uppmärksamma alla högtider och traditioner från kräftskiva, midsommar och jul till prinsessbröllop/dop med tårta och champagne. Vår restaurang är öppen för alla och har öppet dagligen. Förutom att det serveras lunch och middag finns tårtor, smörgåstårtor och ala carte. Vid frågor om maten eller catering kontakta kökschef Ahmad Karim på tfn 073-370 33 60.

Mer information om Attendo Flottiljen äldreboende

Boende

Totalt finns 50 lägenheter fördelat på fem avdelningar, tre demensavdelningar och två avdelningar för personer med omvårdnadsbehov.

Lägenheterna är utrustade med höj- och sänkbar säng, i övrigt möblerar du själv, förutom på växelvårdsavdelningen där lägenheterna är möblerade. Badrummen i varje lägenhet är utrustade med tvättmaskin och torktumlare, en höj- och sänkbar toalett och ett handfat som går att höjdjustera.

Alla avdelningar har ett stort och ljust allrum och matrum som ligger i anslutning till köket.

Vi har en härlig sommar och vinterträdgård som vi ofta nyttjar. När vi har underhållning håller vi till i vår lounge och i restaurangen kan vi se på film.

 

Mötesplatsen Flottiljen

Attendo flottiljen erbjuder också kostnadsfria aktiviteter där alla seniorer i kommunen är hjärtligt välkomna att deltaga. Mötesplatsen är till för alla som fyllt 60+

Välkomna!

Läs mer om Flottiljens mötesplats här

Flottiljens prislista

Omsorg & Aktiviteter

Alla boende på Flottiljen äldreboende i Järfälla har en utsedd kontaktperson och en omvårdnadsansvarig sjuksköterska. Tillsammans med dessa planerar du hur du vill ha din omsorg och omvårdnad.

På Flottiljen har vi många aktiviteter, vi har en trivselvärdinna som tillsammans med sjukgymnast och SPA-samordnare anordnar olika aktiviteter som du själv väljer om du vill delta i. Utevistelse och promenader är ett prioriterat område för oss.

Du kan utnyttja vår SPA anläggning där det finns gym och pool, eller varför inte ha en stunds avkoppling i bastun? Vårt SPA och gym är inte enbart till för boende utan även utomstående kan nyttja det genom att köpa ett kort.

Du kan även boka tid hos frisör, fotvårdare och massör.

Medarbetare

På Attendo Flottiljen äldreboende i Järfälla arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnast, SPA samordnare, aktivitetsbiträde och Silviasystrar.

Flottiljen är bemannad med sjuksköterska dygnet runt.

Vår läkare kommer till Flottiljen en gång per vecka, och nås övrig tid per telefon och finns tillgänglig för akuta besök. Jourläkare finns under kvällar och helger.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Vill du bo på det här boendet?

1
step1-icon

Biståndsbedömning

Kontakta en biståndsbedömare i din kommun för att göra en ansökan.

2
step2-icon

Välj utförare

Välj ett boende eller utförare av hemtjänst som passar dig. Kontakta oss gärna för att se våra verksamheter.

3
step3-icon

Meddela ditt beslut

När du bestämt dig för ett visst vårdboende eller utförare av hemtjänst meddelar du din biståndsbedömare.

4
step4-icon

Vi tar kontakt med dig

Om du valt Attendo tar vi kontakt med dig omgående för att planera din inflyttning eller hemtjänst