Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Hemtjänst Halmstad

Stationsgatan 37, Halmstad

Välkommen till oss

Elin Andersson, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Hemtjänst
Talade språk
Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!
Attendo hemtjänst Halmstad erbjuder omsorg, omvårdnad, service och hushållsnära tjänster. Vi hjälper dig att utföra de insatser du är i behov av och är beviljad till från biståndsenheten, på det sätt du önskar. Du får en egen kontaktman i personalgruppen som värnar lite extra om dig. Vi planerar insatserna efter att du ska få träffa samma personer så ofta det är möjligt.

Medarbetare

Välkommen till Attendo Hemtjänst i Halmstad

Vi bedriver verksamheten efter Attendos tre ledord: Kompetens, Engagemang och Omtanke. Vår vision, Att Stärka Individen, är drivkraften i vårt arbete och vi strävar alltid efter att anpassa oss till kundens önskemål. Att Du som kund bemöts av ett leende och ett trevligt och professionellt bemötande är en självklarhet för oss! Vi bär alltid arbetskläder och ID-bricka.

Hos Attendo hemtjänst Halmstad arbetar flexibel och kompetent personal mellan 07.00-23.00 och efter det tar kommunens larmpatrull över.

Vi som arbetar här är undersköterskor, vårdbiträden, lokalvårdare, planeringsledare och verksamhetschef, vi har ett nära samarbete med hemsjukvårdens sjuksköterskor och rehab personal.

 

Omsorg

Underlättar och stöttar dig i din vardag

Innan vi på Attendo hemtjänst Halmstad börjar våra insatser hos dig träffas vi i ett välkomstsamtal för att planera de insatser du beviljats i ditt biståndsbeslut. Du får en kontaktman i personalgruppen som tillsammans med dig bestämmer hur och när dina insatser ska ske. Detta dokumenteras i en genomförandeplan. Genomförandeplanen följs regelbundet upp av kontaktmannen så att vi försäkrar oss om att du får den hjälp du behöver, på ditt sätt.

Omsorg erbjuds alla veckodagar kl. 07.00 till kl. 23.00 och serviceinsatser erbjuds måndag till fredag kl. 07.00 till kl.19.00. Vi utför då beviljade insatser som personlig omsorg, tvätt, städ, inköp, apoteksärenden, ledsagning och social samvaro.

Mat

Vi hjälper dig med maten

I ditt biståndsbeslut kan du vara beviljad hjälp med en eller flera måltider. Utifrån ditt beslut kan vi bistå med hjälp att laga frukost, handla mat, leverera och tillreda mat från Vallåsköket eller värma annan färdiglagad mat.

Hushållsnära tjänster

Stort utbud

Vi erbjuder ett stort utbud av hushållsnära tjänster som till exempel fönsterputsning, städning, snöskottning, gräsklippning. Kontakta oss om du vill veta mer!

Läs mer om hushållsnära tjänster här

Jag har jättegoa jobbarkompisar och det är härligt att jobba med människor!

Amanda Undersköterska

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":56.664075,"lng":12.862845},"content":"<h4>Attendo Hemtjänst Halmstad</h4><p>Stationsgatan 37 </br> 302 50 Halmstad </br> Hallands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=56.664075,12.862845' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Stationsgatan 37,
302 50 Halmstad
Hallands län

Öppna vägbeskriving