Hoppa till huvudinnehåll

Hemtjänst i Ronneby

Varmt välkommen till vår hemtjänst i Ronneby! Vi kan hjälpa dig med allt från städning och handling till personlig omvårdnad och promenadsällskap.

Kontakt

Unit contact image

Adress

Fakta

  • Talade språk: Svenska, Vi talar flera språk, kontakta oss så berättar vi mer

  • Hemtjänst, Hushållsnära tjänster

Story image

Vi hjälper dig enligt dina önskemål!

Varmt välkommen till Attendo Hemtjänst Ronneby! Vi kan hjälpa dig med allt från städning och handling till personlig omvårdnad och promenadsällskap.

Hos oss på Attendo är det dina önskemål som avgör hur omsorgen ska utformas. Om du väljer oss som utförare bokar vi alltid ett hembesök med dig för att vi ska lära känna varandra och gå igenom dina behov. Detta dokumenteras sen i en genomförandeplan som ligger till grund för vårt kommande arbete hos dig, så att omsorgen blir på det sätt du önskar. Kostnaden för dina beviljade hemtjänstinsatser är densamma oavsett om du väljer kommunen eller Attendo som utförare.

Fredagspub med gemenskap och trivsel

Det är fredag på Attendo Fridhemsvägen och det betyder fredagspub, något som många tagit fasta på och skrivit in i kalendern. I puben minglar såväl boende från äldreboendet som hemtjänstkunder från AttendoHem, ett omtyckt och attraktivt trygghetsboende.

En som tagit sig till Attendo Fridhemsvägen för att fira fredag tillsammans med andra är Britt Lindquist.

– Jag är hemtjänstkund hos Attendo och de städar och handlar åt mig med jämna mellanrum. Det är underbart trevliga tjejer och killar och nyligen blev jag tillfrågad om jag ville komma hit idag, och det ville jag. Jag har en väninna som bor här så jag passar på att hälsa på henne samtidigt. Jag lär nog komma hit fler gånger och jag skulle verkligen också kunna tänka mig att bo här så småningom. Jag möter så mycket bra personal, de bryr sig och de har ett fantastiskt bemötande, det vill jag att de ska veta, säger Britt.

Läs mer

Personlig hemtjänst

Vi finns här för att göra din vardag enklare med tjänster som:
  • Personlig omsorg för vardagliga sysslor, bland annat hygien och hjälp med klädsel.
  • Hemstädning och tvättservice som möter dina specifika behov.
  • Personligt anpassad inköpsassistering enligt önskemål.
  • Matlagning med näringsrika och välsmakande måltider.
  • Ledsagning vid ärenden och aktiviteter.
Story image

Trygg vardag

Hos oss får du en fast omsorgskontakt som du och dina närstående kan vända er till om ni har frågor eller synpunkter. Vi vet att de flesta uppskattar kontinuitet och därför försöker vi alltid minimera antalet personer som utför insatser hos dig. På det sättet lär vi också känna dig och dina önskemål ännu bättre.

Attendo Hemtjänst Ronneby ger dig tryggheten av ett hemtjänstföretag med 40 års erfarenhet av att ge personlig omsorg. Samtidigt får du det lilla sammanhanget med hög kontinuitet där du får tillfälle att lära känna alla medarbetarna. Vår värdegrund vilar på engagemang, omsorg och kompetens. 

För oss är det en självklarhet att våra medarbetare bär arbetskläder och id-bricka. Detta tillsammans med vår säkra nyckelhantering garanterar din trygghet.

Träffa andra seniorer

Vi bjuder kontinuerligt in till Seniorträffar på Attendo Fridhemsvägen då vi har någon aktivitet och dricker en kopp kaffe och umgås en stund. Ta gärna med dig en vän! Här finns det också ett härligt solrum att njuta av under årets mörka månader. Vi hjälper dig gärna att boka tid. 

Din trygghet och integritet är viktig för oss

Att respektera din integritet och se till att du känner dig trygg är grundläggande för oss. Vi justerar våra tjänster efter din livsstil och dina egna preferenser. Vårt team är alltid tillgängligt och vi erbjuder trygghetslarm för extra säkerhet.

Fast omsorgskontakt

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får en fast omsorgskontakt som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Din fasta omsorgskontakt lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål. Din fasta omsorgskontakt är också den medarbetare från oss som du mest kommer få besök av.

Kontinuitet

Vi vet att de flesta uppskattar kontinuitet och därför försöker vi alltid minimera antalet personer som utför insatser hos dig. På det sättet lär vi också känna dig och dina önskemål ännu bättre.

Trygghet

För oss är det en självklarhet att våra medarbetare bär arbetskläder och id-bricka. Detta tillsammans med vår säkra nyckelhantering garanterar din trygghet.

Story image

Vi hjälper dig med dina vardagsbestyr

För dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd eller inte har något bistånd alls, kan vi erbjuda avlastning i hemmet och hjälp med vardagssysslorna. Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning, fönsterputs, inköp, tvätt och promenader.

Som privatperson kan du utnyttja RUT-avdrag när du köper hushållsnära tjänster av oss. Vi drar av skattereduktionen direkt på varje faktura. Du slipper ligga ute med pengarna och vi sköter kontakten med Skatteverket.

Ring oss för att veta mer om priser och vilka tjänster vi kan erbjuda dig för att underlätta din vardag!

020 - 211 300 

Måndag - fredag, 8.00 - 16.00

Läs mer om hushållsnära tjänster

Intresserad av hemtjänst?