Hoppa till huvudinnehåll
Video poster
Video play button

Tack för att ni tittat!

Nu är programmet Fyraåringarna på äldreboendet slut. Vi vill rikta ett stort tack till TV4, Meter Television, Förskolan Vildnissarna och sist men inte minst våra enastående medarbetare på Attendo Maria Winkvist.

Generationsmöten har en positiv effekt på de äldres hälsa. Det såg vi inte minst i programmet och det ser vi även på våra andra verksamheter som har etablerade kontakter med förskolor. Vi hoppas att det här programmet inspirerar både förskolor och äldreboenden att etablera kontakt med varandra. Det vinner de äldre på och de yngre likaså.

Se alla avsnitt här
Quote

Vi har verkligen sett fram emot den här TV-serien - både boende och personal. För mig som varit med under inspelningen vågar jag lova en hel del skratt men också rörande möten mellan generationerna.

Devider

Ingela Unosson

Aktivitetsansvarig på Attendo Maria Winkvist

Gripande programserie i fyra delar

I Fyraåringarna på äldreboendet skildras tillvaron på ett äldreboende, och hur hälsan påverkas av att ha daglig kontakt med en grupp fyraåringar från förskolan Vildnissarna. Två välkända experter inom geriatrikforskningen medverkar även i programmet och uttalar sig om hur kontakten med barnen påverkar de äldre. 

Läs mer på tv4.se