1 oktober hävs besöksförbudet på våra äldreboenden och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Fyraåringarna på äldreboendet

Programmet som sänds i TV4 och C More handlar om mötet mellan generationer. Det är barnen från förskolan Vildnissarna som under sex veckor träffar de äldre på äldreboendet Attendo Maria Winkvist i Norrtälje. Vad händer egentligen när äldre och yngre träffas dagligen? Hur påverkas de äldres hälsa?

Missa inte detta! Programserien består av fyra avsnitt och har premiär den 17 september.

Inspelningarna av programmet har ägt rum innan covid-19 pandemin.

Gripande programserie i fyra delar

I Fyraåringarna på äldreboendet skildras tillvaron på ett äldreboende, och hur hälsan påverkas av att ha daglig kontakt med en grupp fyraåringar från förskolan Vildnissarna. Två välkända experter inom geriatrikforskningen medverkar även i programmet och uttalar sig om hur kontakten med barnen påverkar de äldre. 

Läs mer på TV4.se

Vi har verkligen sett fram emot den här TV-serien - både boende och personal. För mig som varit med under inspelningen vågar jag lova en hel del skratt men också rörande möten mellan generationerna.

Ingela Unosson Aktivitetsansvarig på Attendo Maria Winkvist

Se trailer

Hjärtgripande möten, roliga stunder och viktiga lärdomar. Premiär 17 september!

Attendo Maria Winkvist är ett modernt och trivsamt äldreboende i Norrtälje med inriktningen Sport & Spa. Hos oss är det hälsa och välmående som står i fokus!