Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Unika Fridhemsplan DV

Kronobergsgatan 37, Stockholm

Välkommen till oss

Veronica Gustafsson, T.f. Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Attendo Unika, Daglig Verksamhet, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
19
Talade språk
Svenska

Verksamheten

Kreativ daglig verksamhet med inriktning på modeskapande

Gillar du att jobba kreativt, sy, pyssla, dansa och musik så är nog Unika Fridhemsplan något för dig! Här kan man jobba i våra ateljéer med klädsömnad, hantverk, rekvisita och textiltryck i vårt mörkerrum. Vi har även en musikstudio med DJ-utrustning där vi spelar musik på våra shower. Vi har dans en gång i veckan där vi övar inför föreställningar, tränar och provar på olika dansstilar. Ibland har vi modevisning och har under åren arbetat med olika kollektioner. I januari 2018 arrangerade vi en catwalk på ”Idag på plattan” på Sergels Torg under Stockholms Modevecka som fick uppmärksamhet i media.

På Unika Fridhemsplan finns:
- Textilateljé
- Konstateljé
- Mörkerrum för screentryck
- Musikstudio
- Fotostudio
- Dansstudio
- DJ bås
- Kostymförråd
- Sminkloge

Aktiviteter

Många roliga aktiviteter att välja bland

På Unika Fridhemsplan kan du antingen jobba som modell i vår Catwalk eller som kläddesigner. Vi dansar även i vår stora dansstudio som vi också använder för professionella fotograferingar.

Vi trycker egna mönster på våra klädesplagg i vårt mörkrum. Vi skapar associarer, bygger vår egen rekvisita och vi sminkar och stylar oss i vår skönhetssalong, allt för att göra våra shower så proffsiga som möjligt. Självklart skapar vi också musik till showerna i vår musikstudio.

 

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3353188,"lng":18.0338466},"content":"<h4>Attendo Unika Fridhemsplan, daglig verksamhet i Stockholm</h4><p>Kronobergsgatan 37 </br> 112 34 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.3353188,18.0338466' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Kronobergsgatan 37,
112 34 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving