Söker du äldreboende? Vi har lediga platser!

Attendo Unika Fridhemsplan Daglig Verksamhet

Kronobergsgatan 37, Stockholm

Välkommen till oss

Viktor Ärje-Åström, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Attendo Unika, Daglig Verksamhet, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
19
Talade språk
Svenska

Verksamheten

Kreativ daglig verksamhet med inriktning på modeskapande

Unika Fridhemsplan är vår mest kreativa dagliga verksamhet när det gäller skapande verksamhet. Vi har inriktningen Unika Fashion och designar egna kläder och skapar läckra modevisningar. I januari 2018 arrangerade vi en catwalk på Sergels Torg under Fashion Week som fick uppmärksamhet i media.

Som alltid på Unika har vi även ett Life Coaching-utbud som handlar om att utveckla sig själv för att kunna bli ännu mer självständig. Vår målgrupp är främst vuxna med lindrig-måttlig utvecklingsstörning samt med autistiska drag.

Aktiviteter

Många roliga aktiviteter att välja bland

På Unika Fridhemsplan kan du antingen jobba som modell i vår Catwalk eller som kläddesigner. Vi dansar även i vår stora dansstudio som vi också använder för professionella fotograferingar.

Vi trycker egna mönster på våra klädesplagg i vårt mörkrum. Vi skapar associarer, bygger vår egen rekvisita och vi sminkar och stylar oss i vår skönhetssalong, allt för att göra våra shower så proffsiga som möjligt. Självklart skapar vi också musik till showerna i vår musikstudio.

 

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3353188,"lng":18.0338466},"content":"<h4>Attendo Unika Fridhemsplan, daglig verksamhet i Stockholm</h4><p>Kronobergsgatan 37 </br> 112 34 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.3353188,18.0338466' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Kronobergsgatan 37,
112 34 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving