Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Errarp

Kalixgatan 15, Ängelholm

Välkommen till oss

Eva Svensson, Verksamhetschef

Hej, Jag heter Eva Svensson och ansvarar för Attendo Errarp. Har du frågor om processen kring ansökan till ett äldreboende, vår verksamhet eller vill boka ett besök kontakta mig. Jag svarar gärna på dina frågor!

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende, Livsstilsboende
Antal platser
54
Rumsstorlek
32 kvm
Talade språk
svenska, engelska, danska, tyska, spanska

Boendet

Trivsamma, rymliga och ljusa lägenheter

Attendo Errap är ett nybyggt och modernt äldreboende. Boendet är ljust, luftigt och hemtrevligt. Lägenheterna är fördelade på mindre enheter med egna balkonger, kök och vardagsrum. Här träffas vi för att umgås, dricka kaffe och ha det bra. De ljusa och rymliga lägenheterna har pentry och ett stort badrum. Här finns uttag för Tv, telefon och internet. Den som vill får gärna ha en fågel eller annat husdjur på rummet. När vädret tillåter vistas vi gärna utomhus i vår fina trädgård där det finns också gott om sköna promenadstråk runt knuten. 

Basen i vårt koncept är att vara ute så mycket som möjligt och du som vill ha möjlighet till det varje dag, året runt. Trädgården är lättillgänglig och anpassad för just det med växthus, odlingslådor, grillplats och alla bär och frukter som kan tänkas.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Medarbetare

Omsorg utifrån dina behov och önskemål

På Attendo Errarp utgår all omsorg från dig, dina behov och dina önskemål. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet och specialkompetens inom äldreomsorg. Här finns tillgång till sjuksköterskor dygnet runt och fysioterapeuter samt arbetsterapeuter dagtid. Tillsammans ser vi till att du får den omsorg du behöver på det sätt som du vill.

Matglädje

Måltider och fikastunder upplevs ofta som några av dagens höjdpunkter på våra äldreboenden. Vi är mycket måna om att erbjuda god och näringsrik mat i en trevlig och harmonisk miljö och har därför ett särskilt måltidsmiljökoncept som vi kallar för Matlust.
Våra menyer är säsongsanpassade, variationsrika och vi använder råvaror av hög kvalitet. Menyerna bygger på svensk husmanskost, men vi serverar förstås även andra spännande maträtter. Vi tar alla tillfällen att fira med lite extra härligheter och vi uppmärksammar självklart olika högtider.

Vi lovar dig att:

  • du kan känna dig trygg med vår mat. Alla medarbetare genomgår en utbildning inom livsmedelshygien och vi har gedigna rutiner för att säkerställa en trygg mathantering.
  • maten är näringsriktig. Våra menyer är framtagna i samråd med kostvetare och dietist och vi använder ett kostplaneringssystem för att beräkna näringsinnehållet.
  • måltiderna är lugna och harmoniska stunder. Vi arbetar aktivt för att måltiderna ska vara något du ser fram emot.
  • vi lagar mat på plats. Att känna dofter från matlagning och bakning ökar matlusten hos de allra flesta. Hos oss får du maten serverad direkt från köket.
  • du kan påverka menyerna. Kom gärna med receptförslag och delta i matlagningen om du tycker att det är roligt!

 

Vad är ett Livsstilsboende?

Att vara aktiv och få tid att ägna sig åt sina intressen i samvaro med andra är för många en viktig del av livet. Vi vill att äldre ska få bevara sin livsstil så länge som möjligt, även då man flyttar in på ett äldreboende. Därför erbjuder vi äldreboenden med följande inriktningar: Sport & Spa, Utevistelse & Trädgård samt Kultur & Nöje. Hos oss ska man kunna ägna sig åt det man själv är intresserad av tillsammans med andra som kanske har likartade intressen.

Utevistelse, naturupplevelser och fysisk aktivitet har stor betydelse för vårt välbefinnande. Förutom de läkande och lugnande effekterna, stimuleras fantasin och sociala relationer stärks. Utevistelsens positiva kraft kan bidra till ökad livskvalitet för de boende.

Läs mer om våra Livsstilsboenden

Intresserad?

Ta kontakt med oss idag så berättar vi mer om Errarp och Attendos erbjudande.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":56.266945,"lng":12.865471},"content":"<h4>Attendo Errarp, äldreboende i Ängelholm</h4><p>Kalixgatan 15 </br> 262 65 Ängelholm </br> Skånes län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=56.266945,12.865471' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Kalixgatan 15,
262 65 Ängelholm
Skånes län

Öppna vägbeskriving