Nu tar vi emot besök på våra äldreboenden igen och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Bättringsvägen

Bättringsvägen 7, Stockholm

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende, Livsstilsboende
Antal platser
64
Rumsstorlek
31-57 kvm
Talade språk
Svenska, Arabiska, Engelska

Välkommen till oss

VerksamhetschefChristina Sheehan

Telefon: 070-278 99 80

Boendet

Livsstilsboende med inriktning Kultur & Nöje

Attendo Bättringsvägen äldreboende finns i Råcksta i västra Stockholm. Vi är ett livsstilsboende med inriktningen Kultur & Nöje. Det innebär att vi har fokus på olika aktiviteter med kulturella inslag, som tex musik, dans, mat, högläsning och mycket annat. Vi har fina och ljusa lokaler som lämpar sig utmärkt för social samvaro. Vi har nära till fina grönområden och visats gärna ute så mycket som möjligt. Det finns 58 lägenheter fördelade på 2 plan och det finns möjlighet till parboende i vissa lägenheter med somatisk inriktning.

Här bor du i egen lägenhet med tillgång till gemensamma utrymmen för måltider, sällskap och umgänge. Lägenheten är utrustad med en höj- och sänkbar säng och sängbord, ett trinettkök, kylskåp samt rymligt hygienutrymmen. I övrigt inreder du själv som du önskar.

Omsorg & Aktiviteter

Aktiviteter med kulturella inslag

När du flyttar hit blir en av våra medarbetare din kontaktperson. Kontaktpersonen ansvarar lite extra för din omsorg och omvårdnad och du har även en omvårdnadsansvarig sjuksköterska.

Arbetsterapeut och fysioterapeut föreskiver hjälpmedel, arbetar med rehabilitering och handleder våra medarbetare.

Det ordnas aktiviteter med kulturella inslag som t.ex. musik, dans, mat högläsning och andra aktiviteter för de boende. 

Medarbetare

Engagerade medarbetare

Attendo Bättringsvägen har en ansvarig verksamhetschef.

Medarbetargruppen består av sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut och samordnare.

Patientansvarig läkare kommer till Attendo Bättringsvägen 1 ggr/vecka och därutöver kontaktas läkare vid behov. Tandläkare och tandhygienist besöker oss regelbundet.

Besök oss digitalt!

Är du intresserad av boendet?

Nu erbjuder vi digitala visningar av vårt fina boende via telefon eller dator.
Säkert och enkelt.

Vad är ett Livsstilsboende?

Att vara aktiv och få tid att ägna sig åt sina intressen i samvaro med andra är för många en viktig del av livet. Vi vill att äldre ska få bevara sin livsstil så länge som möjligt, även då man flyttar in på ett äldreboende. Därför erbjuder vi äldreboenden med följande inriktningar: Sport & Spa, Utevistelse & Trädgård samt Kultur & Nöje. Hos oss ska man kunna ägna sig åt det man själv är intresserad av tillsammans med andra som kanske har likartade intressen.

Kulturella upplevelser har en positiv påverkan på många människors hälsa och livskvalitet. Kultur skapar mening, tränar sinnen, roar och stimulerar gemenskap samt förstärker den egna identiteten.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.36356,"lng":17.893632},"content":"<h4>Attendo Bättringsvägen</h4><p>Bättringsvägen 7 </br> 162 54 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.36356,17.893632' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Bättringsvägen 7,
162 54 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving