1 oktober hävs besöksförbudet på våra äldreboenden och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Bunkeflogården

Norra Vägen 7, Malmö

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende
Antal platser
34
Rumsstorlek
37 kvm
Talade språk
Svenska, Albanska, Arabiska, Bosniska, Danska, Engelska, Filippinska, Franska, Polska, Serbiska, Spanska, Norska, Twi (Akan), Tyska, Turkiska, Vietnamesiska

Välkommen till oss

VerksamhetschefEmma Nordfors

Telefon: 072-143 62 72

Boendet

Naturnära demensboende

Attendo Bunkeflogården är ett demensboende, vackert beläget med närhet till havet och parkområden i Bunkeflostrand utanför Malmö. I vår härliga trädgård Oasen kan du ströva fritt och smaka på jordgubbar och äpplen eller bara sitta ned och lyssna på fåglarna. Hos oss möter du engagerade och kunniga medarbetare som ger dig en omsorg anpassad efter dina behov.

Lägenheterna är ca 37 kvm med pentry och badrum. Alla lägenheter är utrustade med specialsäng som är höj- och sänkbar, sängbord, garderober, trygghetslarm och hotellås. I anslutning till lägenheterna finns gemensamhetsutrymmen bestående av kök, matsal, allrum och inglasad balkong/uteplats.

Omsorg & Aktiviteter

Stort aktivitetsutbud

På Attendo Bunkeflogården får du en kontaktperson. Tillsammans med din kontaktperson har du egen avsatt tid varje vecka. Tiden kan till exempel ägnas åt att lösa korsord, gå på promenad eller att lyssna på musik.

Vi genomför dagligen någon form av gemensam aktivitet. En gång per månad hålls andakt och vi bokar även återkommande in musiker för underhållning.

Tre gånger i veckan åker vi på utflykt med Attendos egen buss.

Vi månar även om traditioner och högtider hos oss och dukar gärna till fest med god mat och dryck.

Medarbetare

Engagerade medarbetare

Hos oss möter du engagerade och kunniga medarbetare som ger dig en omsorg anpassad efter dina behov.

Medarbetargruppen består av engagerade undersköterskor och sjuksköterskor. En gång i veckan har vi en läkare som kommer hit och vi har även tillgång till sjukgymnast och arbetsterapeut.

Matglädje på Bunkeflogården

Måltiden är en viktig del av dagen för de boende på Attendo Bunkeflogården. Lunch och kvällsmat levereras från Martin Servera och tillagas i köket på respektive avdelning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en trevlig måltidsmiljö med en behaglig atmosfär genom fin dukning och med lugn och ro. För att göra skillnad på vardag och helg dukar vi extra fint på helgerna och under högtiderna. Vi serverar gärna hembakat till eftermiddagskaffet vilket sprider härliga dofter som stimulerar aptiten. Kosten är varierande och följer årstiderna.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":55.556194,"lng":12.917125},"content":"<h4>Attendo Bunkeflogården, äldreboende i Malmö</h4><p>Norra Vägen 7 </br> 218 32 Malmö </br> Skånes län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=55.556194,12.917125' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Norra Vägen 7,
218 32 Malmö
Skånes län

Öppna vägbeskriving