1 oktober hävs besöksförbudet på våra äldreboenden och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Skutan

Röntgenvägen 6, Huddinge

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende, Livsstilsboende
Rumsstorlek
32-35 kvm
Talade språk
Svenska
Särskild fokus
Livsstilsboende Kultur & Nöje

Välkommen till oss

VerksamhetschefDaniel Ekman

Telefon: 070-244 12 87

Boendet

Centralt äldreboende

Attendo Skutan äldreboende ligger i Flemingsbergs centrum i Huddinge med närhet till butik, apotek och service. Här finns avdelningar för personer med demens, somatiska besvär samt avdelningar med korttidsplatser.

Här finns 83 lägenheter fördelade på 5 plan. Lägenheterna är mellan 32-35 kvm och består av ett rymligt rum med litet pentry samt ett stort kaklat badrum. Våra permanenta platser är utrustade med säng och sängbord, i övrigt möblerar du själv. Lägenheterna för korttids- och växelvård är möblerade.

Varje enhet består av nio lägenheter och där finns ett gemensamt vardagsrum och matsal. Där finns även en stor balkong för frisk luft och sköna stunder i solen samt en fin innergård för fika och små promenader.

Omsorg & Aktiviteter

Omsorg med individen i fokus

När du flyttar hit blir en av våra medarbetare din kontaktperson. Kontaktpersonen ansvarar lite extra för din omsorg och omvårdnad och du har även en omvårdnadsansvarig sjuksköterska som tillsammans med läkaren ansvarar för din hälsa och vård.

Arbetsterapeut och sjukgymnast gör funktionsbedömningar, förskriver hjälpmedel samt handleder personalen.

Vår aktivitetssamordnare Kima George jobbar ständigt med att planera och hitta aktiviteter både på avdelningarna men även i vår samlingssal eller om solen tillåter på vår gård.

Medarbetare

Engagerade medarbetare

Attendo Skutan äldreboende leds av verksamhetschef och biträdande verksamehetschef.

Det arbetar flera olika professioner i verksamheten såsom undersköterskor, vårdbiträden, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster.

Sjuksköterska finns på plats varje dag. Jourtid bemannas Attendo Skutan av sjuksköterskor från Attendos mobila team.

Familjeläkarna Saltsjöbaden ansvarar för läkarinsatserna och besöker boendet två dagar i veckan. Övrig tid finns de tillgängliga för rådgivning per telefon eller för akuta besök.

Besök oss digitalt!

Är du intresserad av boendet?

Nu erbjuder vi digitala visningar av vårt fina boende via telefon eller dator.
Säkert och enkelt.

Vad är ett Livsstilsboende?

Att vara aktiv och få tid att ägna sig åt sina intressen i samvaro med andra är för många en viktig del av livet. Vi vill att äldre ska få bevara sin livsstil så länge som möjligt, även då man flyttar in på ett äldreboende. Därför erbjuder vi äldreboenden med följande inriktningar: Sport & Spa, Utevistelse & Trädgård samt Kultur & Nöje. Hos oss ska man kunna ägna sig åt det man själv är intresserad av tillsammans med andra som kanske har likartade intressen.

Kulturella upplevelser har en positiv påverkan på många människors hälsa och livskvalitet. Kultur skapar mening, tränar sinnen, roar och stimulerar gemenskap samt förstärker den egna identiteten.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.223226,"lng":17.937285},"content":"<h4>Attendo Skutan äldreboende i Huddinge</h4><p>Röntgenvägen 6 </br> 141 52 Huddinge </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.223226,17.937285' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Röntgenvägen 6,
141 52 Huddinge
Stockholms län

Öppna vägbeskriving