Tills vidare gäller besöksförbud på våra äldreboenden. Vi vidtar skärpta åtgärder med anledning av Coronavirusets spridning. Läs mer här

Attendo Stationsgatan

Stationsgatan 9, Ytterby

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende, Livsstilsboende
Antal platser
54
Rumsstorlek
32 kvm
Talade språk
Svenska, Albanska, Bosniska, Engelska, Serbiska, Spanska

Välkommen till oss

VerksamhetschefNikolina Matrovska

Telefon: 070-960 03 59

Boendet

Modernt äldreboende med spaavdelning

Attendo Stationsgatan är ett modernt äldreboende i Ytterby i Kungälv.

Här finns 54 lägenheter på cirka 32 kvm, med ett stort badrum och dusch samt trinettkök. På varje avdelning finns det stora trivsamma sällskapsytor. Eftersom boendet är ett livsstilsboende med inriktningen Sport & Spa så finns här en avkopplande spaavdelning, ett gym och en välbesökt sportpub.

Boendet ligger i en vacker omgivning nära promenadvänliga grönområden. I närområdet finns också tillgång till restauranger, bibliotek, närbutik, vårdcentral och apotek. Det finns även goda kommunikationer till centrala Göteborg.

Omsorg & Aktiviteter

Stort aktivitetsutbud

Vår strävan är att skapa meningsfulla och trevliga dagar utifrån varje boendes unika förmåga och önskan och därför är du som boende självklart delaktig i utformandet av vårt aktivitetsutbud.

Aktiviteterna varierar från dag till dag och innehåller exempelvis att följa idrottshändelser, en gemensam pubafton med dans, tillverkning av tvålar och ansiktmasker samt provsmakning av choklad och exotiska frukter.

Vi har stort fokus på välbefinnande och träning. Här kan du träna i gymmet, både individuellt och cirkelträning. Den fina omgivningen lockar även till daglig träning i form av cykelturer, stavgång och promenader.

Spadelen består av avkoppling, varma bad, massage, kroppvårdsbehandlingar och sinnesstimulering.

Vad är ett Livsstilsboende?

Att vara aktiv och få tid att ägna sig åt sina intressen i samvaro med andra är för många en viktig del av livet. Vi vill att äldre ska få bevara sin livsstil så länge som möjligt, även då man flyttar in på ett äldreboende. Därför erbjuder vi äldreboenden med följande inriktningar: Sport & Spa, Utevistelse & Trädgård samt Kultur & Nöje. Hos oss ska man kunna ägna sig åt det man själv är intresserad av tillsammans med andra som kanske har likartade intressen.

Möjligheten att få utöva och uppleva det du tycker om, påverkar både hälsan och livskvaliteten på ett positivt sätt. Sporten roar och förenar människor samt stimulerar till gemenskap. Spa ger avkoppling och välbehag för den som föredrar egna stunder.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":57.860919,"lng":11.918225},"content":"<h4>Attendo Stationsgatan, äldreboende i Ytterby</h4><p>Stationsgatan 9 </br> 442 50 Ytterby </br> Västra Götalands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=57.860919,11.918225' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Stationsgatan 9,
442 50 Ytterby
Västra Götalands län

Öppna vägbeskriving