Hitta en specifik verksamhet genom att filtrera
Attendo Arwidius Väg

Attendo Arwidius Väg

Attendo Arwidius Väg öppnades i april 2019. Det är två nya och anpassade gruppbostäder på samma tomt i Burlövs kommun. Verksamheten vänder sig till personer som har beslut enligt LSS och som tillhör personkrets 1.

Attendo Astrid Lööf

Attendo Astrid Lööfs

Attendo Astrid Lööfs gruppbostad i Södertälje är ett nybyggt och modernt boende för dig som behöver särskilt stöd och service i din vardag. Boendet tillhör personkrets 1 enligt LSS.

Attendo Bankvägen

Attendo Bankvägen

Attendo Bankvägen är en gruppbostad som ligger i Strövelstorp, Ängelholms kommun. Gruppboendet ligger vackert beläget mitt i samhället med närhet till lokal service.

Attendo Berzeliigatan

Attendo Berzeliigatan

Berzeliigatan är en gruppbostad på två plan, placerat i ett flerfamiljshus. Gruppbostaden har 6 lägenheter och är belägen i centrala Borås.

Attendo Bjursätragatan 25

Attendo Bjursätragatan 25

Gruppbostaden är belägen i ett flerfamiljshus. Gruppbostaden består av fem fullvärdiga lägenheter där samtliga ligger i direkt anslutning till det gemensamma utrymmet.

Attendo Björkbackavägen

Attendo Björkbackavägen

Attendo Björkbackavägen ligger i en vacker omgivning nära Mälaren med närhet till bad och hästar. Gruppbostaden vänder sig till personer som har beslut enligt LSS och som tillhör personkrets 2.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?