Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Bogrydsvägen

På Attendo Bogrydsvägen erbjuder vi ett boende i en trygg och vacker miljö. Här får du möjlighet att utvecklas, känna sammanhang och mening. Varje vecka ges möjlighet att delta i aktiviteter enskilt såväl som i grupp.

Kontakt

Unit contact image

Adress

  • Bogrydsvägen 34

  • 515 61 Borås

  • Västra Götalands län

  • Visa på karta

Fakta

  • Antal platser: 5

    Talade språk: Svenska

  • Trädgård

Boende i en trygg och vacker miljö

På Attendo Bogrydsvägen gruppbostad i Svaneholm, Borås, erbjuder vi ett boende i en trygg och vacker miljö där du har möjlighet att utvecklas, känna sammanhang och mening. Din upplevelse av att få ett gott bemötande och känna trygghet är en förutsättning för att andra delar i livet ska fungera, som på arbetet, på fritiden och i en social gemenskap.

Här finns fem lägenheter med all-/sovrum, kök, badrum samt gemenskapsutrymmen och trädgård. I det gemensamma utrymmet ges möjlighet till samvaro tillsammans med övriga boende och personal i form av olika aktiviteter och gemensamma middagar.

Story image

Du har egen stödperson

Inom Attendo arbetar vi med kontaktmannaskap. Det innebär att du som bor på Bogrydsvägen 34 har minst en stödperson från personalgruppen som känner dig extra väl och bevakar dina intressen. Varje vecka ges möjlighet att delta i aktiviteter enskilt såväl som i grupp.

Story image

Bemannat dygnet runt

Arbetet leds av verksamhetschef som har sitt kontor på plats. Personalen som arbetar här har olika kompetens och långvarig erfarenhet och kunskap inom området. Enheten är bemannad dygnet runt med sovande jour nattpersonal, även sjuksköterska finns att tillgå.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?