Attendo Hjortrongatan

Hjortrongatan är en gruppbostad belägen i Slavsta i Uppsala. Vi lägger stort fokus på individens önskemål vad gäller egna intressen och arbetar aktivt med att uppmuntra våra brukare till att delta på aktiviteter både inom och utanför verksamheten.

Kontakt

Unit contact image

Adress

Fakta

  • Antal platser - 5

    Rumsstorlek - 39 kvm

    Talade språk - Svenska

Story image

Trygg tillvaro och goda levnadsvillkor

Hjortrongatan är en gruppbostad belägen i bostadsområdet Slavsta i Uppsala. Boendet har fem boendeplatser med inriktning mot personkrets 1. Lägenheterna på boendet är stora och luftiga och det finns en fin trädgård med bärbuskar och med fin utsikt över ängar. Samtliga måltider intas i det gemensamma köket. Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter varje boendes förutsättningar och behov. Varje boende har en genomförandeplan som upprättas tillsammans med medarbetare

Varje lägenhet är 39 kvm och består av ett sovrum, ett kök utrustat med ugn, spis och arbetsyta samt ett handikappanpassat badrum. Alla lägenheter har utgång till egen altan. Trygghetslarm finns i varje boendelägenhet.

Stort fokus på individens önskemål

Vi lägger stort fokus på individens önskemål vad gäller egna intressen och arbetar aktivt med att uppmuntra våra brukare till att delta på aktiviteter både inom och utanför verksamheten. Vi arbetar framförallt hälsofrämjande med utevistelse såsom promenader och andra arrangemang i samhället. På Hjortrongatan läggs fokus på aktiviteter som finns ute i samhället efter våra individers önskemål och förutsättningar. Målet är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor utifrån var och ens förutsättningar och behov. 

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?