Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Tråddragargatan

Attendo Tråddragargatan är en gruppbostad i Västerås. Vi erbjuder ett boende i en trygg och vacker miljö. Vi lägger stor vikt på kvalitet, trygghet, och att leva ett liv på dina egna villkor samtidigt få möjlighet till glädje och gemenskap med andra i hemmet.

Kontakt

Unit contact image

Adress

  • Tråddragargatan 52

  • 723 37 Västerås

  • Västmanlands län

  • Visa på karta

Fakta

  • Antal platser: 6

    Talade språk: Svenska

  • Trädgård

Story image

Glädje och gemenskap med andra i hemmet

På Attendo Tråddragargatans gruppbostad i Västerås erbjuder vi ett boende i en trygg och vacker miljö. Gemensamt för boendet är att vi tillsammans arbetar med ditt bästa i fokus samt att omsorg och aktiviteter blir både personligt och professionellt efter dina önskemål och behov. Stor vikt läggs på kvalitet, trygghet, och att leva ett liv på dina egna villkor samtidigt få möjlighet till glädje och gemenskap med andra i hemmet.

Huset består av sex lägenheter på två rum och kök fördelat på två plan. Varje lägenhet har en egen balkong eller uteplats. Lägenheten möbleras av hyresgästen. På entréplanet finns en trivsam stödlägenhet med vardagsrum med öppen spis, kök, uteplats med trädgård och inglasat uterum. Här kan man välja att vistas när man vill träffa sina grannar eller behöver kontakt med personalen.

Story image

Kontaktmannaskap och pedagogiska arbetssätt

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Vårat arbetsteam arbetar med att vara öppna och lyhörda för dina behov där ni gemensamt kan forma det stöd du har rätt till. Som boende har man en stödperson i medarbetargruppen som du kan vända dig till när du har frågor eller funderingar.

Story image

Kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar

På Attendo Tråddragargatans finns medarbetare som har kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar. Verksamhetschef tillsammans med platsansvarig har ansvaret för att det alltid finns personal som känner dig och kan hjälpa dig. Medarbetargruppen består av undersköterskor, barnskötare, fritidspedagoger och sjuksköterska.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?