Attendo Unika Fridhemsplan

Unika Fridhemsplan är en daglig verksamhet och vi har inriktning Unika Fashion. Vi designar egna kläder och skapar läckra modevisningar. I januari 2018 arrangerade vi en catwalk på Sergels torg under Fashion Week som fick uppmärksamhet i media.

Kontakt

Unit contact image

Adress

Fakta

  • Antal platser - 19

    Talade språk - Svenska

Kreativ daglig verksamhet med inriktning på modeskapande

Gillar du att jobba kreativt, sy, pyssla, dansa och musik så är nog Unika Fridhemsplan något för dig! Här kan man jobba i våra ateljéer med klädsömnad, hantverk, rekvisita och textiltryck i vårt mörkerrum. Vi har även en musikstudio med DJ-utrustning där vi spelar musik på våra shower. Vi har dans en gång i veckan där vi övar inför föreställningar, tränar och provar på olika dansstilar. Ibland har vi modevisning och har under åren arbetat med olika kollektioner. I januari 2018 arrangerade vi en catwalk på ”Idag på plattan” på Sergels Torg under Stockholms Modevecka som fick uppmärksamhet i media.

På Unika Fridhemsplan finns:
- Textilateljé
- Konstateljé
- Mörkerrum för screentryck
- Musikstudio
- Fotostudio
- Dansstudio
- DJ bås
- Kostymförråd
- Sminkloge

Många roliga aktiviteter att välja bland

På Unika Fridhemsplan kan du antingen jobba som modell i vår Catwalk eller som kläddesigner. Vi dansar även i vår stora dansstudio som vi också använder för professionella fotograferingar.

Vi trycker egna mönster på våra klädesplagg i vårt mörkrum. Vi skapar associarer, bygger vår egen rekvisita och vi sminkar och stylar oss i vår skönhetssalong, allt för att göra våra shower så proffsiga som möjligt. Självklart skapar vi också musik till showerna i vår musikstudio.