Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Kombo Danska vägen

Attendo Kombo Danska Vägen erbjuder stödboende för psykiskt funktionshindrade kvinnor 18-65 år.

Kontakt

Adress

  • Danska vägen 21

  • 412 74 Göteborg

  • Västra Götalands län

  • Visa på karta

Fakta

  • Antal platser: 11

    Talade språk: Svenska, Engelska, Finska

    Byggt år: 2005

  • Särskild kompetens: SoL 4 kap. 1§
Story image

Trygg omgivning och god omvårdnad

Attendo Kombo Danska vägen erbjuder stödboende för psykiskt funktionshindrade kvinnor 18-65 år Genom en trygg omgivning och god omvårdnad skapar vi en miljö där det är lätt för individen att utvecklas i sin egen takt och utifrån sin förmåga. Vi erbjuder ett boende där trygghet och trivsel går hand i hand med den självklara rätten till integritet och respekt.

Vi arbetar med samsjuklighet, missbruk och olika psykiatriska diagnoser genom miljöterapeutiska metoder, MI och låg affektivit bemötande.

 

 

Story image

Gemensamma måltider för den som vill

På Attendo Kombo Danska vägen finns det elva rum, alla med egen dusch och toalett. I sex av rummen finns det möjlighet att laga mat, vilket innebär att våra boende succesivt kan börja ta hand om sitt eget hushåll. Alltid med stöd av personal i den utsträckning man själv önskar och har behov av. På markplan finns ett stort gemensamt vardagsrum samt ett gemensamt kök där vi serverar frukost och middag för de som inte vill äta ensamma.

Klicka här för att se fler bilder från verksamheten
Story image

Brukarna skall stärkas i sin vardag

Vårt mål är att våra klienter skall stärkas i sin vardag och därmed kunna klara ett eget boende med eller utan stöd. Tillsammans gör vi en personlig genomförandeplan utifrån våra boendes behov och önskemål. Dagliga sysslor och aktiviteter utförs tillsammans med vår erfarna och utbildade personal. Vi arbetar utifrån att de som bor hos oss ska vara så delaktiga i sin egen vardag som möjligt. 

Vi som arbetar på Danska vägen är stödpedagoger, stödassistenter och behandlingsassistenter. Verksamhetschef, platsansvarig och kvalitetsansvarig finns alla på plats på Danska vägen och boendet är bemannat dygnet runt.

Vi har god samverkan med öppenvården och beroendemottagningar runt om i Göteborg.

 

Behöver du göra en placering?