Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Kombo Lundvägen

Attendo Kombo Lundvägen är ett stödboende för psykiskt funktionshindrade män & kvinnor. Vi erbjuder individuell utveckling i en trygg miljö.

Kontakt

Adress

  • Lundvägen 4

  • 433 64 Sävedalen

  • Västra Götalands län

  • Visa på karta

Fakta

  • Antal platser: 12

    Talade språk: Svenska, Engelska, Persiska

    Byggt år: 2005

  • Särskild kompetens: SoL 4 kap. 1§
Story image

Utvecklas i sin egen takt och utifrån sin förmåga

Attendo Kombo Lundvägen erbjuder stödboende för psykiskt funktionshindrade män och kvinnor i alla åldrar. Genom en trygg omgivning och god omvårdnad skapar vi en miljö där det är lätt för individen att utvecklas i sin egen takt och utifrån sin förmåga. Vi erbjuder ett boende där trygghet och trivsel går hand i hand med den självklara rätten till integritet och respekt.

Klicka här för att se fler bilder från verksamheten
Story image

Grönskande trädgård nära Göteborg

Attendo Kombo Lundvägen ligger i ett lugnt villaområde i trivsamma Sävedalen. Runt knuten finns allt du kan tänka dig i form av service och rekreation. Vill du hålla dig hemmavid finns det en grönskande trädgård där du kan njuta av lugnet och avståndet till stadens brus. Får du nog av det har du bara 10 minuter till Göteborg med buss eller spårvagn.

Attendo Kombo Lundvägen består av en gemensam boendedel och 12 privata rum. I den gemensamma delen finns två allrum med öppna spisar som inbjuder till gemenskap mellan boende och personal. Vi äter tillsammans i vår fina matsal. Vill du laga något själv finns det kök och pentry på tre av fyra boendeplan.

Story image

Brukarna ska stärkas i sin vardag

Vårt mål är att våra hyresgäster skall stärkas i sin vardag och därmed kunna klara ett eget boende med eller utan stöd. Tillsammans gör vi en personlig genomförandeplan utifrån våra boendes behov och önskemål. Dagliga sysslor utförs tillsammans med vår erfarna och utbildade personal. Vi arbetar utifrån att de som bor hos oss ska vara så delaktiga i sin egen vardag som möjligt.

Vi som arbetar på Lundvägen är socionomer, stödpedagoger, stödassistenter eller har annan likvärdig utbildning. Verksamhetschef, platsansvarig och kvalitetsansvarig finns alla på plats på Lundvägen och boendet är bemannat dygnet runt.

Behöver du göra en placering?