Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Oderljungavägen

Attendo Oderljungavägen, ett gruppboende för psykiskt funktionsnedsatta i Perstorp. Boendet ligger i naturskönt område med både skog & sjöar inpå.

Kontakt

Unit contact image

Adress

Fakta

  • Antal platser - 32

    Talade språk - Svenska, Tyska, Engelska, Danska

  • Särskild kompetens: SoL 7 kap. 1§ punkt 2 & 3
Story image

Ett boende för psykiskt funktionsnedsatta

Attendo Oderljungavägen ligger naturskönt i hjärtat av Skåne med skogar och sjöar inpå knuten men ändå med närheten till Perstorps centrum. Attendo Oderljungavägen är ett boende för psykiskt funktionsnedsatta men har även en liten demensavdelning. Vi tar emot boende från 20 år och uppåt.

Alla våra lägenheter är modernt utrustade med egen toalett och dusch samt en liten köksavdelning med pentry och kylskåp. Boendet har en grönskande trädgård med flera inbjudande uteplatser. 

Boendet har gemensamma utrymmen för aktiviter och gemenskap. Aktiviteter erbjuds utifrån individuella behov och önskemål. I matsaleln serveras hemlagad mat från boendets kockar. 

 

Följ oss på Instagram
Story image

Som boende har man en stödperson

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Vårat arbetsteam arbetar med att vara öppna och lyhörda för dina behov där ni gemensamt kan forma det stöd du har rätt till.

Som boende har man en kontaktperson i medarbetargruppen som du kan vända dig till när du har frågor eller funderingar. Ett nära samarbete med anhöriga, god man och andra närstående är en viktig del av vårat arbete.

Vi skapar individuella planer utifrån önskemål och behov. Som metod arbetar vi med MI (Motiverande samtal) för motivation till förändring med målet att skapa grund för ett självständigare liv.

 

Story image

Medarbetare som har kunskap och förståelse

På Attendo Oderljungavägen finns medarbetare som har kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar därför kan de bemöta dig på dina villkor och ge det stöd som behövs i olika situationer. Personalen består av sjuksköterskor, stödassistenter och aktivitetsansvariga som arbetar i team.

 

Måltiderna är en viktig del på dagen

Kosten och måltiderna är en viktig del i livet för att vi ska må bra, trivas och behålla god hälsa. Våra måltider erbjuds att intas tillsammans i vår gedigna matsal och maten är alltid hemlagad av våra två duktiga kockar.

Matsedeln är säsongsbetonad och att uppmärksamma högtider är viktigt för oss samt att göra skillnad på vardag och helg både vad gäller måltidsmiljö och vad som erbjuds på menyn. 

Quote

Vad tycker du om Attendo Oderljungavägen? "Här är jag aldrig ensam. Här är jag trygg."

Devider

Jessica

Boende

Behöver du göra en placering?