Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Petuniastigen

Petuniastigen 1A, Värmdö

Välkommen till oss

Sofia Gustafsson Jogefält, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
5
Talade språk
Svenska

Boendet

Gott bemötande och känna trygghet

På Attendo Petuniastigens gruppbostad i Värmdö erbjuder vi ett boende i en trygg och vacker miljö där du har möjlighet att utvecklas, känna sammanhang och mening. Din upplevelse av att få ett gott bemötande och känna trygghet är en förutsättning för att andra delar i livet ska fungera, som på arbetet, på fritiden och i en social gemenskap.

Gruppbostaden ligger i Mörtnäs på Värmdö, några minuters promenad från Mölnviks centrum och med närhet till hav och natur. Gruppbostaden är ett nybyggt hus i två våningar med fem lägenheter. Alla lägenheter är ljusa och moderna med en öppen planlösning samt balkong eller uteplats. På nedre plan finns ett gemensamt kök kombinerat med vardagsrum, en stor tvättstuga samt en stor altan där vi kan grilla och umgås under fina sommardagar och kvällar.

Omsorg

Öppna och lyhörda för dina behov

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Vårat arbetsteam arbetar med att vara öppna och lyhörda för dina behov där ni gemensamt kan forma det stöd du har rätt till.

Som boende har man en stödperson i medarbetargruppen som du kan vända dig till när du har frågor eller funderingar. Varje måndag har vi boendemöten där vi tar upp gemensamma frågor och önskemål om mat och aktiviteter.

Medarbetare

På dina villkor

På Attendo Petuniastigen finns medarbetare dygnet runt som har kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar, som kan bemöta dig på dina villkor och ge det stöd som behövs i olika situationer.

Med fokus på det som fungerar, stärks du som person och får en ökad självständighet. För att få en helhetsbild söker vi samverkan med olika aktörer i samhället för aktiviteter.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3142135,"lng":18.4320958},"content":"<h4>Attendo Petuniastigen, Gruppbostad för vuxna i Mörtnäs, Värmdö</h4><p>Petuniastigen 1A </br> 139 36 Värmdö </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.3142135,18.4320958' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Petuniastigen 1A,
139 36 Värmdö
Stockholms län

Öppna vägbeskriving