Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Regattagatan

Regattagatan 9, Västerås

Välkommen till oss

Ken Strömberg, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Daglig Verksamhet, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
13
Talade språk
Svenska

Verksamheten

Meningsfullt arbete med friskvårdsprofil

Attendo Regattagatans daglig verksamhet är auktoriserad som utförare av daglig verksamhet enligt LOV och har plats för tretton personer i Västerås. Vi vänder oss till dig med omfattande funktionshinder och som har LSS- beslut för daglig verksamhet. Du erbjuds ett meningsfullt arbete med friskvårdsprofil och du kan välja om du vill göra en del av arbetsdagen utomhus. Verksamheten finns på vackra Öster Mälarstrand nära till både Mälarens strand och Mälarparken.

I ett falurött enplanshus, med en yta på 260 kvm, finns den dagliga verksamheten helt ombyggd och helrenoverad. Lokalen är fördelad på sex rum, två handikapptoaletter, ett badrum med höj och sänkbart badkar, personalutrymmen, kök samt en stor uteplats mot sjösidan. I lokalen finns även takliftar monterade.

Omsorg

Egna önskemål och behov som styr dagen

Som deltagare har du en stödperson i personalgruppen som ser till att det är dina egna önskemål och behov som styr hur dina arbetsdagar ska se ut. Friskvårdsprofilen innebär bland annat att du kan välja att ha en del av din arbetsdag genom sinnestimulering eller rörelse utomhus, inomhus eller i badet.

Medarbetare

Medarbetare inom olika områden

Alla vi som arbetar här har ett intresse för friskvård. Medarbetargruppen består av undersköterskor, barnskötare och sjuksköterska. Vissa av undersköterskorna är även diplomerade massageterapeuter och har utbildning i taktil massage eller någon annan form av friskvårdsutbildning.

"Det känns underbart att ha en sån fin och nära relation till brukarna. Den ger mig och mina arbetskamrater en stor arbetsglädje som smittar av sig på hela verksamheten."

Therese Olsson Undersköterska

"Vårat läge och våra vackra omgivningar inspirerar till utevistelse. Brukarna får sinnesupplevelser av årets alla skiftningar och får uppleva naturen på nära håll."

Anne-lie Renström Platsansvarig

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.5997581,"lng":16.5841084},"content":"<h4>Attendo Regattagatan, Daglig verksamhet för vuxna i Västerås</h4><p>Regattagatan 9 </br> 723 48 Västerås </br> Västmanlands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.5997581,16.5841084' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Regattagatan 9,
723 48 Västerås
Västmanlands län

Öppna vägbeskriving