Hoppa till huvudinnehåll

13 resultat

13
Attendo Augustendal

Attendo Augustendal

Nacka

Daglig verksamhet i naturnära läge vid Nacka Strand, omgiven av vacker natur med promenadmöjligheter. Här erbjuds ett basutbud av aktiviteter och arbetsuppgifter som anpassas efter den enskildes specifika intressen, önskemål och behov.
Attendo Funbo Free space

Attendo Funbo

Uppsala

Vi bedriver daglig verksamhet på individuell nivå, gruppnivå och med externa praktikplatser. Vi erbjuder olika verksamheter och aktiviteter såsom att arbeta med bl.a. paketering och kreativt skapande.
Attendo Gottstavägen

Attendo Gottstavägen

Norrtälje

Daglig verksamhet med plats för 10 arbetstagare. Våra lokaler består av en butikslokal och ett lager/lunchrum/kontor/pausrum. Vi bedriver bl.a. en loppis och inriktar oss på återvinning och återbruk.
Attendo Handgruppen

Attendo Handgruppen

Stockholm

En teckenspråkig daglig verksamhet för personer med utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd enligt 9 § 10 LSS personkrets 1. Här ges varje enskild deltagare möjlighet till en meningsfull och utvecklande sysselsättning utifrån egna önskemål.
Attendo Ingenjörsgatan

Attendo Ingenjörsgatan

Helsingborg

En daglig verksamhet som driver en second hand-butik och inriktar sig på återvinning och återbruk.
Attendo Kärrstorpsvägen 31 DV

Attendo Kärrstorpsvägen 31

Eslöv

En daglig verksamhet i Eslöv för vuxna i personkrets 1. Verksamheten erbjuder arbeten inom - & utomhus enligt individens intressen.
Attendo Nimbus Skjutbanevägen

Attendo Nimbus Skjutbanevägen

Lund

Uttrycka, Utveckla, Utforska är ledorden i vår daglig verksamhet i Lund. Vår grundtanke är en tro på att alla har en inre önskan och ett behov att kunna uttrycka sig.
Attendo Nimbus Stångby Kyrkby

Attendo Nimbus Stångby Kyrkby

Lund

Djur, natur, odling och trädgård är ledorden för Nimbus dagliga verksamhet, belägen på en vacker gammal skånegård utanför Lund. Vi har ett flertal aktiviteter att erbjuda utefter dina behov och önskemål.

Visar 8 av 13

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?