Hitta en specifik verksamhet genom att filtrera
Attendo Augustendal

Attendo Augustendal

Attendo Augustendals dagliga verksamhet är en auktoriserad utförare av daglig verksamhet, i egen regi enligt LOV på uppdrag av Nacka, Tyresö och Stockholms stad. Vi vänder oss till personer med utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd i yrkesverksam ålder, enligt 9 § 10 LSS personkrets 1.

Attendo Byälvsgården

Attendo Byälvsgården

Attendo Byälvsgården är belägen i ett lugnt och naturnära område med egen gård och uteplats där vi odlar. Vi vänder oss till personer med utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd i yrkesverksam ålder, enligt 9 § 10 LSS personkrets 1.

Attendo Funbo

Attendo Funbo

Attendo Funbo daglig verksamhet är auktoriserad som utförare av daglig verksamhet enligt LOV i Uppsala. Vi bedriver daglig verksamhet på individuell nivå, gruppnivå och med externa praktikplatser.

Attendo Gottstavägen

Attendo Gottstavägen

Attendo Gottstavägen är en daglig verksamhet belägen i Hallstavik, Norrtälje. Vi bedriver daglig verksamhet på individuell nivå, gruppnivå och med externa praktikplatser.

Attendo Handgruppen

Attendo Handgruppen

Attendo Handgruppen är en teckenspråkig daglig verksamhet för personer med utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd enligt 9 § 10 LSS personkrets 1.

Attendo Ingenjörsgatan

Attendo Ingenjörsgatan

Attendo Ingenjörsgatan är en daglig verksamhet som driver en second hand butik och inriktar sig på återvinning och återbruk. Vi erbjuder hämtning av saker som privatpersoner vill skänka till oss.