Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Funbo

Vi bedriver daglig verksamhet på individuell nivå, gruppnivå och med externa praktikplatser. Vi erbjuder olika verksamheter och aktiviteter såsom att arbeta med bl.a. paketering och kreativt skapande.

Kontakt

Unit contact image

Adress

Fakta

  • Antal platser: 18

    Lediga platser: Ja

    Talade språk: Svenska, Engelska

  • Särskild kompetens: Personkrets 1 LSS Personkrets 2 enligt 9:10 § LSS
Story image

Arbetsuppgifterna är alltid individuellt anpassade

Attendo Samsa Funbo dagliga verksamhet är auktoriserad som utförare av daglig verksamhet enligt LOV i Uppsala. Vi bedriver daglig verksamhet på individuell nivå, gruppnivå och med externa praktikplatser. Vi vänder oss till dig som har LSS-beslut för daglig verksamhet.

Du erbjuds ett meningsfullt arbete i någon av våra grupper som passar just dina individuella behov. Vi arbetar för att fånga och stärka varje enskild individs motivation och kunskap.

Vi erbjuder olika verksamheter och aktiviteter såsom att arbeta med bl.a. paketering och kreativt skapande. Arbetsuppgifterna är alltid individuellt anpassade och ska ge möjlighet till utveckling. Som arbetstagare har du en stödperson i personalgruppen som ser till att det är dina egna önskemål och dina behov som styr hur dina arbetsdagar ska se ut.

Story image

Engagerad medarbetargrupp

På Attendo Samsa Funbo finns en engagerad medarbetargrupp. Medarbetarna har en relevant utbildning och kompetens inom autism och autismliknande tillstånd. Vi arbetar lågaffektivt med tydliggörande pedagogik. 

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?