Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Kärrstorpsvägen 31

En daglig verksamhet i Eslöv för vuxna i personkrets 1. Verksamheten erbjuder arbeten inom - & utomhus enligt individens intressen.

Kontakt

Unit contact image

Adress

Fakta

  • Antal platser: 20

    Talade språk: Svenska

  • Särskild kompetens: Prader Willis Personkrets 1 enligt 9:10 § LSS
Story image

Arbeten både inomhus och utomhus

Attendo Kärrstorpsvägens dagliga verksamhet, är belägen i Stehag Eslövs kommun. Verksamheten vänder sig till personkrets 1 enligt LSS som vill delta i aktiviteter och socialt umgänge. I verksamheten erbjuder vi arbeten både inomhus och utomhus, helt enligt individens intresse och önskemål.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?

Story image

Tydliggörande pedagogik utifrån TEACCH-modellen

Verksamheten leds av verksamhetschef och platsansvarig som har kontor på Kärrstorpsvägen 31. Arbetet som bedrivs vid alla enheter är tydliggörande pedagogik utifrån TEACCH-modellen.

Personalens huvudsakliga mål är att bemöta den enskilde med hänsyn och respekt och utifrån dennes behov formulera mål och hjälpmedel som individen behöver för att kunna göra det hon/han vill och önskar. Att vara kreativ och påhittig i valet av arbetsuppgifter så att det blir enligt individens önskemål.

Kvalitetssamordnare som ansvarar för kvalitetsutveckling samt händelsehantering finns på verksamheten.

Vår värderingscoach ser till så vi ständigt arbetar utifrån företagets värdegrund – att stärka individen.

Story image

En utvecklande daglig verksamhet

Vi vill kunna erbjuda en meningsfull, mångsidig och utvecklande daglig verksamhet. Utifrån de enskildes önskemål består därför verksamheten bland annat av:

  • Utevistelse exempelvis i skogen, utflykter och hämtning av dagens lunch.
  • Aktiviteter inomhus så som sortera öronproppar, pyssla, spela spel, köksuppgifter, packarbete från externa sammarbetspartner mm.
  • Utegrupp med uppgifter så som vedhantering alltså allt från fällning till leverans, trädgårdsarbete, restaurering av mindre ting, mindre anläggningsarbete mm.

En av arbetsuppgifterna här på dagverksamheten är att hämta maten.