Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Slörgatan

Slörgatan 10, Gävle

Välkommen till oss

Henrik Johansson , Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
6
Rumsstorlek
45 kvm
Talade språk
Svenska

Boendet

Nybyggt gruppboende

Attendo Slörgatans gruppbostad ligger i ett naturnära och nybyggt bostadsområde i Gävle. Gruppbostaden öppnade i januari 2015 och det är ungdomar från 19 år och uppåt som bor där idag. Vi arbetar för att stärka individen och som extra guldkant, att erbjuda mycket individuella och gemensamma aktiviteter utifrån varje individs önskemål. Attendo Slörgatan vann årets prestation inom Attendo LSS Norr 2016.

På Slörgatan finns det sex fina lägenheter. I varje lägenhet, som är på cirka 45 kvm ingår hall, sovrum, vardagsrum med kökspentry med diskmaskin, badrum och toalett samt egen uteplats och litet förråd. Det finns även tillgång till gemensamhetsutrymmen i form av ett stort kök och vardagsrum. Det finns även en gemensam trädgård som tillhör gruppbostaden där vi brukar grilla, spela spel och umgås. Tv och Wi-Fi finns i gemensamma utrymmen.

Omsorg

Individanpassad omsorg

Omsorgen på Slörgatan handlar mycket om att vi utgår från den boendes delaktighet, självbestämmande och egna önskemål. Det finns en genomförandeplan och en utsedd kontaktperson som har lite extra ansvar för kontakter och det praktiska runt den boende. 

Medarbetare

Engagerade medarbetare

Arbetet leds av verksamhetschef, det finns även en samordnare i arbetsgruppen. Personalen består av stödassistenter och stödbiträden med en relevant utbildning där samtliga har lång erfarenhet av att arbeta med funktionsnedsatta. Det är en stabil arbetsgrupp med mycket glädje, motivation och engagemang. Enheten är bemannad dygnet runt med sovande nattpersonal även sjuksköterska finns att tillgå alla dagar i veckan, dygnet runt.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":60.668008,"lng":17.148555},"content":"<h4>Attendo Slörgatan, gruppbostad för vuxna i Gävle</h4><p>Slörgatan 10 </br> 802 72 Gävle </br> Gävleborgs län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.668008,17.148555' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Slörgatan 10,
802 72 Gävle
Gävleborgs län

Öppna vägbeskriving