Har du frågor om äldreboende? Vi svarar på alla dina frågor, även på helger! Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Stålgatan

Stålgatan 61, Uppsala

Välkommen till oss

Viktoria Sjöö, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Funktionsnedsättning för vuxna, Gruppbostäder Vuxna
Antal platser
5
Talade språk
Svenska

Boendet

Alltid tillgång till personal och gemenskap

Attendo Stålgatan gruppboende ligger i Slavsta i Uppsala. Boendet består av fem lägenheter och en baslägenhet i samma trappuppgång. Du bor i egen lägenhet med många grannar i huset men har alltid tillgång till personal och gemenskap i basen. Du väljer själv om personalen ska stötta dig i din lägenhet eller om du vill komma till basen för sällskap och stöd.

Slavsta är ett lugnt, naturskönt område med hästhagar åt ena hållet och 10 minuters bussresa till centrum åt andra hållet. Vi uppmuntrar till social gemenskap med olika aktiviteter i basen. Vi har lördagshäng och turas om att laga gemensamma middagar.

Medarbetare

Medarbetare dygnet runt

På Stålgatan finns personal dygnet runt och bemanningen anpassas efter behovet i gruppen. Alla har en egen kontaktperson som har lite extra ansvar för dig, dina behov, önskningar och kontakter med anhöriga, myndigheter mm. På Stålgatan får du stöd och service med det du behöver hjälp med, tillsammans sätter vi också mål om du har saker du vill utvecklas i och träna på.

Aktiviteter

Olika aktiviteter och utflykter

På helgerna har vi olika aktiviteter och utflykter som vi planerar tillsammans. Ibland tillsammans med andra och ibland själv med personal. Stålgatan har även vårdhundar som besöker boendet ibland. Boendet har en egen buss för utflykter, inköp mm.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.8600413,"lng":17.7061632},"content":"<h4>Attendo Stålgatan, Gruppbostad för vuxna i Slavsta, Uppsala</h4><p>Stålgatan 61 </br> 754 52 Uppsala </br> Uppsala län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.8600413,17.7061632' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Stålgatan 61,
754 52 Uppsala
Uppsala län

Öppna vägbeskriving