Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Vagnmakarvägen

Vagnmakarvägen 1, Uppsala

Välkommen till oss

Shawder Rashed , Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
5
Talade språk
Svenska, Kurdiska
Byggt år
2009

Boendet

Stöd, service och omvårdnad utifrån dina egna behov

Attendo Vagnmakarvägens gruppboende ligger i ett litet samhälle 10 minuters bilväg från Uppsala Centrum. Boendet har fem lägenheter och en baslägenhet I samma hus. Du får stöd, service och omvårdnad utifrån dina egna behov och vi har en tydlig struktur för att underlätta vardagen. Du har tillgång till personal dygnet runt och vi erbjuder olika aktiviteter både hemma på boendet och ute i samhället.

Boendet har nära till naturen, flera friluftsområden och badsjöar. Du är själv med och påverkar de gemensamma och individuella aktiviteterna genom bland annat boendemöten och samtal med din kontaktperson. Alla har en egen kontaktperson som har lite extra ansvar för dig, dina behov, önskningar och kontakter med anhöriga, myndigheter mm.

Aktiviteter

Sysselsättning på dagliga verksamheten

Vi har en egen daglig verksamhet Fabriken dit personal på boendet skjutsar och hämtar.

Medarbetare

Tillgång till handledning vid behov

Vår personal får intern och extern utbildning och vi har tillgång till handledning vid behov. Medarbetarna har dygnet runt tillgång till råd, stöd och handledning av telefonberedskap. Vi har en egen sjuksköterska som vid behov kan stödja dig i medicinska frågor och kontakt med sjukvården.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.8521081,"lng":17.8182896},"content":"<h4>Attendo Vagnmakarvägen, Gruppbostad för vuxna i Uppsala</h4><p>Vagnmakarvägen 1 </br> 755 97 Uppsala </br> Uppsala län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.8521081,17.8182896' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Vagnmakarvägen 1,
755 97 Uppsala
Uppsala län

Öppna vägbeskriving