• Vardagsrum
  • Ateljén
  • Klubbrummet
  • Utegym
  • Välkommen till Attendo Lund

Attendo Lund äldreboende

Livsstilsboende Kultur & Nöje

Attendo Lund äldreboende är ett livsstilsboende med inriktning Kultur & Nöje vilket innebär att våra aktiviteter kommer att genomsyras av kultur i alla dess former. Vi erbjuder ett ljust och modernt boende med trevliga och välplanerade lägenheter och gemensamma vardagsrum. Här finns inglasade balkonger och en härlig trädgård med växthus där vi kommer att ordna aktiviteter eller bara sitta och dricka kaffe och umgås tillsammans. Välkommen till oss!

Verksamhetschef

Hej, jag heter Gabriella Jenswoll och är ansvarig för Attendo Lund äldreboende

Telefon: 0708-76 44 01
E-post: gabriella.jenswoll@attendo.se

Department
Sjuksköterska

 046-280 98 03

Våning 1

046-280 98 20

Kontakta oss gärna

Maila gärna direkt till verksamhetschef Gabriella Jenswoll: gabriella.jenswoll@attendo.se

Telefon: 0708-76 44 01

Kontakta oss här

Här finns vi

Adress: Sankt Lars väg 90, 222 70 Lund
Hitta hit

Mat på Attendo Lund äldreboende -

Maten är en viktig del i vår verksamhet. Vi dukar fint, har en lugn stämning kring måltiderna och serverar näringsrik, god mat upplagd på ett trevligt sätt i våra matrum. Stort fokus ligger på att den enskilde ska kunna vara med och påverka den mat som serveras.

food image

Mer information om Attendo Lund äldreboende-

Livsstilsboende med inriktningen Kultur & Nöje

Attendo Lund har 48 lägenheter, alla är 35 kvadrat och köksdelen är separerad från sovrummet. Lägenheterna är ljusa och rymliga med gott om garderober. I varje lägenhet finns en väggmonterad platt-tv.

Boendet kommer att vara ett livsstilsboende där vi arbetar efter konceptet Kultur & Nöje. Vi har ett stort utbud av kulturell sysselsättning och ordnar många gemensamma aktiviteter för att roa oss och umgås i glada vänners lag. Tanken med livsstilsboendet är att erbjuda ett boende för dig som har ett stort intresse för kultur i olika former. Det kan vara allt från dans, sång och teater till konst och matlagning.

Vårt mål är att skapa en inspirerande och omväxlande vardag som genomsyras av gemenskap och aktiviteter. Dina önskemål och förslag är därför viktiga i planeringen av de dagliga aktiviteterna, dels för att bidra till större variation men framförallt för att dagen ska bli som du önskar.