• Vardagsrum
  • Ateljén
  • Klubbrummet
  • Utegym
  • Välkommen till Attendo Lund

Attendo Lund äldreboende

Livsstilsboende Kultur & Nöje

Attendo Lund äldreboende är ett livsstilsboende med inriktning Kultur & Nöje vilket innebär att våra aktiviteter kommer att genomsyras av kultur i alla dess former. Vi erbjuder ett ljust och modernt boende med trevliga och välplanerade lägenheter och gemensamma vardagsrum. Här finns inglasade balkonger och en härlig trädgård med växthus där vi kommer att ordna aktiviteter eller bara sitta och dricka kaffe och umgås tillsammans. Välkommen till oss!

Verksamhetschef

Mija Attervall

Telefon: 070-6041016

Kontakt Fler telefonnummer till oss

Department
Sjuksköterska

 046-280 98 03

Våning 1

046-280 98 20

Telefon:

070-6041016

Adress

Sankt Lars väg 90, 222 70 Lund

Mat på Attendo Lund äldreboende

Maten är en viktig del i vår verksamhet. Vi dukar fint, har en lugn stämning kring måltiderna och serverar näringsrik, god mat upplagd på ett trevligt sätt i våra matrum. Stort fokus ligger på att den enskilde ska kunna vara med och påverka den mat som serveras.

Mer information om Attendo Lund äldreboende

Livsstilsboende med inriktningen Kultur & Nöje

Attendo Lund har 48 lägenheter, alla är 35 kvadrat och köksdelen är separerad från sovrummet. Lägenheterna är ljusa och rymliga med gott om garderober. I varje lägenhet finns en väggmonterad platt-tv.

Boendet kommer att vara ett livsstilsboende där vi arbetar efter konceptet Kultur & Nöje. Vi har ett stort utbud av kulturell sysselsättning och ordnar många gemensamma aktiviteter för att roa oss och umgås i glada vänners lag. Tanken med livsstilsboendet är att erbjuda ett boende för dig som har ett stort intresse för kultur i olika former. Det kan vara allt från dans, sång och teater till konst och matlagning.

Vårt mål är att skapa en inspirerande och omväxlande vardag som genomsyras av gemenskap och aktiviteter. Dina önskemål och förslag är därför viktiga i planeringen av de dagliga aktiviteterna, dels för att bidra till större variation men framförallt för att dagen ska bli som du önskar.

Vill du bo på det här boendet?

1
step1-icon

Biståndsbedömning

Kontakta en biståndsbedömare i din kommun för att göra en ansökan.

2
step2-icon

Välj utförare

Välj ett boende eller utförare av hemtjänst som passar dig. Kontakta oss gärna för att se våra verksamheter.

3
step3-icon

Meddela ditt beslut

När du bestämt dig för ett visst vårdboende eller utförare av hemtjänst meddelar du din biståndsbedömare.

4
step4-icon

Vi tar kontakt med dig

Om du valt Attendo tar vi kontakt med dig omgående för att planera din inflyttning eller hemtjänst