Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Lundby Park

Hjalmar Brantingsgatan 100, Göteborg

Välkommen till oss

Yvonne Schmeikal , Verksamhetschef

Hej, Jag heter Yvonne Schmeikal och ansvarar för Attendo Lundby Park. Har du frågor om processen kring ansökan till ett äldreboende, vår verksamhet eller vill boka ett besök kontakta mig. Jag svarar gärna på dina frågor!

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende, Här bygger vi nytt, Livsstilsboende
Antal platser
99
Talade språk
Svenska
Särskild fokus
Livsstilsboende Sport & Spa,Livsstilsboende Kultur & Nöje

Boendet

Äldreboende på Hisingen med takterass

Vi påbörjar nu byggnationen av 99 nya lägenheter hos Attendo Lundby Park på Hisingen, Göteborg. Det blir ett nytt modernt äldreboende med inriktning mot Sport & Spa och Kultur & Nöje.

Boendet ligger i kvarteret SoHå vilket blir ett socialt hållbart kvarter med en mix av olika boendeformer; 24 bostadsrätter, 52 hyresrätter, 18 bostäder med särskilt stöd samt 99 platser i Attendos äldreboende. Boendet beräknas stå klart första halvåret 2022.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Aktiviteter

Aktiviteter med livsstilsinriktningar

Inriktningen Kultur & Nöje innebär att vi kommer att ordna aktiviteter med kulturella inslag som musik, dans, historieberättande, högläsning och mycket annat.

Livstilsintiktningen Sport & Spa ger möjlighet för de boende att gå på träningspass i gymmet, svalka sig i sportbaren, ta en kopp kaffe på takterrassen eller koppla av med bad, massage och kroppsvårdsbehandlingar.

Vad är ett Livsstilsboende?

Att vara aktiv och få tid att ägna sig åt sina intressen i samvaro med andra är för många en viktig del av livet. Vi vill att äldre ska få bevara sin livsstil så länge som möjligt, även då man flyttar in på ett äldreboende. Därför erbjuder vi äldreboenden med följande inriktningar: Sport & Spa, Utevistelse & Trädgård samt Kultur & Nöje. Hos oss ska man kunna ägna sig åt det man själv är intresserad av tillsammans med andra som kanske har likartade intressen.

Möjligheten att få utöva och uppleva det du tycker om, påverkar både hälsan och livskvaliteten på ett positivt sätt. Sporten roar och förenar människor samt stimulerar till gemenskap. Spa ger avkoppling och välbehag för den som föredrar egna stunder.

Läs mer om våra Livsstilsboenden

Vill du jobba hos oss?

Söker du en arbetsplats där du faktiskt kan vara med och påverka, där din kompetens, ditt driv och engagemang kommer göra stor skillnad? Då har du kommit rätt! Vi behöver fler skickliga medarbetare som kan vara med och utveckla välfärden tillsammans med oss.

Som ett av Sveriges ledande vårdföretag är Attendo en trygg arbetsgivare med bland annat kollektivavtal, avtalsförsäkringar och möjlighet till kompetensutveckling. Hos oss finns goda chanser att utvecklas och göra karriär.

Sök jobb på Attendo här

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":57.7181331,"lng":11.9189864},"content":"<h4>Attendo Lundby Park, äldreboende i Hisingen, Göteborg</h4><p>Hjalmar Brantingsgatan 100 </br> 417 11 Göteborg </br> Västra Götalands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=57.7181331,11.9189864' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Hjalmar Brantingsgatan 100,
417 11 Göteborg
Västra Götalands län

Öppna vägbeskriving