Tills vidare gäller besöksförbud på våra äldreboenden. Vi vidtar skärpta åtgärder med anledning av Coronavirusets spridning. Läs mer här

Attendo Errarp

Kalixgatan 15, Ängelholm

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende, Livsstilsboende
Antal platser
54
Rumsstorlek
32 kvm
Talade språk
svenska, engelska, danska, tyska, spanska

Välkommen till oss

VerksamhetschefMarina Forssberg

Telefon: 072-085 89 96

Boendet

Trivsamma, rymliga och ljusa lägenheter

Attendo Errap är ett nybyggt och modernt äldreboende. Boendet är ljust, luftigt och hemtrevligt. Lägenheterna är fördelade på mindre enheter med egna balkonger, kök och vardagsrum. Här träffas vi för att umgås, dricka kaffe och ha det bra. De ljusa och rymliga lägenheterna har pentry och ett stort badrum. Här finns uttag för Tv, telefon och internet. Den som vill får gärna ha en fågel eller annat husdjur på rummet. När vädret tillåter vistas vi gärna utomhus i vår fina trädgård där det finns också gott om sköna promenadstråk runt knuten. 

Basen i vårt koncept är att vara ute så mycket som möjligt och du som vill ha möjlighet till det varje dag, året runt. Trädgården är lättillgänglig och anpassad för just det med växthus, odlingslådor, grillplats och alla bär och frukter som kan tänkas.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Medarbetare

Omsorg utifrån dina behov och önskemål

På Attendo Errarp utgår all omsorg från dig, dina behov och dina önskemål. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet och specialkompetens inom äldreomsorg. Här finns tillgång till sjuksköterskor dygnet runt och fysioterapeuter samt arbetsterapeuter dagtid. Tillsammans ser vi till att du får den omsorg du behöver på det sätt som du vill.

Mat

Matglädje

Vi tycker att maten är en viktig del av dagen för de boende. Maten ska vara god, vällagad och dofta gott. De boende är delaktiga i planeringen av måltidsmenyerna. Vi uppmärksammar helger och högtider och serverar då extra festlig mat.

Vad är ett Livsstilsboende?

Att vara aktiv och få tid att ägna sig åt sina intressen i samvaro med andra är för många en viktig del av livet. Vi vill att äldre ska få bevara sin livsstil så länge som möjligt, även då man flyttar in på ett äldreboende. Därför erbjuder vi äldreboenden med följande inriktningar: Sport & Spa, Utevistelse & Trädgård samt Kultur & Nöje. Hos oss ska man kunna ägna sig åt det man själv är intresserad av tillsammans med andra som kanske har likartade intressen.

Utevistelse, naturupplevelser och fysisk aktivitet har stor betydelse för vårt välbefinnande. Förutom de läkande och lugnande effekterna, stimuleras fantasin och sociala relationer stärks. Utevistelsens positiva kraft kan bidra till ökad livskvalitet för de boende.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":56.266945,"lng":12.865471},"content":"<h4>Attendo Errarp, äldreboende i Ängelholm</h4><p>Kalixgatan 15 </br> 262 65 Ängelholm </br> Skånes län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=56.266945,12.865471' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Kalixgatan 15,
262 65 Ängelholm
Skånes län

Öppna vägbeskriving