Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Ekmans väg

Attendo Ekmans gruppbostad ligger i Rotebro, nära både handelsplats och grönska. I de gemensamma utrymmena har du möjlighet att umgås med andra boende om du så önskar.

Kontakt

Unit contact image

Adress

Fakta

  • Talade språk - Svenska

Story image

Umgås med grannar eller i ditt eget krypin

Attendo Ekmans gruppbostad ligger i Rotebro, nära både handelsplats och grönska. Här har varje lägenhet en egen uteplats. Det finns ett stort gemensamt utrymme, där kan du umgås med dina grannar om du vill. Du kan välja om du vill äta middag i det gemensamma utrymmet eller om du vill äta själv i din egen lägenhet.

Varje lägenhet är till ditt förfogande, du tar själv med dig dina möbler och sätter din egen prägel på ditt boende. I de gemensamma utrymmena har du möjlighet att umgås med andra boende om du så önskar.

Story image

Engagerade medarbetare

Det är en självklarhet för oss att du ska kunna genomföra aktiviteter, detta eftersom vi alla har olika intressen som är av stor vikt för vår livsglädje. Vårt fokus är just ditt välbefinnande.

Hos oss arbetar våra medarbetare med ett stort engagemang och en bred erfarenhet och kunskap inom både fysiska och psykiska funktionsnedsättningar.

Story image

Matglädje

Vi stöttar dig med din matlagning och hjälper dig att handla det du behöver. Ibland lagar vi en gemensam måltid med de som vill. Maten och måltiden ska präglas av lugn och harmoni och innebära matglädje.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?