Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Hagtorpsvägen

Hagtorpsvägen är en gruppbostad i Uppsala med lägenheter och tillhörande gemensamhetsutrymmen. På framsidan finns en altan med härliga umgängesmöjligheter. Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov.

Adress

Fakta

  • Antal platser - 5

    Talade språk - Svenska, Kurdiska, Turkiska

    Byggt år - 2015

  • Särskild kompetens: TEACCH-modellen Personkrets 1 enligt 9:9 § LSS
Story image

Centralt och naturnära

Hagtorpsvägen är en gruppbostad i Uppsala med lägenheter och tillhörande gemensamhetsutrymmen. På framsidan finns en altan med härliga umgängesmöjligheter.

Här finns det fem lägenheter på cirka 35 kvm med hall, vardagsrum, pentry/kök, badrum och toalett. Det finns tillgång till gemensamhetsutrymmen i form av kök och vardagsrum. Vi uppmuntrar till social gemenskap med olika aktiviteter i det gemensamma utrymmet men även enskilda- och gruppaktiviteter utanför boendet. På Hagtorpsvägen får du stöd och hjälp med det du behöver hjälp med. Tillsammans sätter vi mål för att utveckla dina egna färdigheter.

Verksamheten ligger centralt belägen i Uppsala men samtidigt omgiven av natur och grönska. Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov.

Story image

Stabil arbetsgrupp med mycket glädje

Arbetet leds och fördelas av verksamhetschef. Våra medarbetare består av stödassistenter och stödbiträden med en relevant utbildning. Det är en arbetsgrupp med mycket glädje, motivation och engagemang. Våra medarbetare arbetar tillsammans som ett team. Det arbetar både män och kvinnor i arbetsgruppen.

Våra medarbetare får intern handledning och i vissa fall tas extern handledning in. Enheten är bemannad dygnet runt med en vaken natt och en sovande jour. Sjuksköterska finns att tillgå alla dagar i veckan, dygnet runt. Medarbetarna har tillgång till verksamhetschef i beredskap dygnet runt.

Story image

Erbjuder en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov.

Omsorg på Hagtorpsvägen handlar om att vi utgår från den enskildes önskemål. Varje boende har en genomförandeplan som upprättas tillsammans med medarbetare. Den anger hur insatserna ska utformas så att det blir utifrån de önskemål och förväntningar som finns.

Story image

Matglädje

Den enskilde tillagar alla sina måltider i sin egen lägenhet med stöd av personal vid behov. Den som vill äta i gemensamhetsutrymmena i sällskap av andra får naturligtvis det. På helgerna anordnas ofta gemensamma middagar och grillkvällar utifrån önskemål och aktivitet.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?