Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Henriksdal

Attendo Henriksdals gruppbostad ligger i Nacka och har ett naturnära läge. Vi erbjuder både individuella och gemensamma aktiviteter utifrån önskemål och behov.

Kontakt

Unit contact image

Adress

 • Henriksdalsringen 10

 • 131 32 Stockholm

 • Stockholms län

 • Visa på karta

Fakta

 • Antal platser - 6

  Rumsstorlek - 45 kvm

  Talade språk - Svenska, Ryska, Italienska, Engelska

  Naturnära, Trädgård

Story image

Naturnära gruppbostad i Nacka

Attendo Henriksdals gruppbostad i Stockholm har närhet till fina naturområden, allmänna kommunikationer och livsmedelsbutik. Vi arbetar för att bygga evidensbaserad praktik genom systematisk uppföljning och utvärdering av individuella målsättningar. Vi har som övergripande mål att utveckla den enskildes självständighet utifrån sin egen förmåga.

Verksamheten har sex unika lägenheter som är ca 45 kvadratmeter med öppen planlösning. Alla lägenheter har olika planlösningar men en tillhörande altan. I gruppbostaden finns ett allmänt utrymme med vardagsrum och kök med matplats. Tvättstuga finns att tillgå och alla lägenheter har ett eget förråd.

Story image

Individanpassad omsorg

Vi erbjuder aktiviteter varje helg där den enskilde själv är med och planerar vad som ska ske. Vi erbjuder både individuella och gemensamma aktiviteter utifrån önskemål och behov.

Varje onsdag kväll har vi boendemöte där alla boende är välkomna att delta. Under dessa möten tar vi upp aktuella ämnen och frågor där de boende är med och diskuterar och får tycka till. Aktuella frågor kan vara helgaktiviteter, matsedel, högtider eller andra frågor som berör verksamheten.

Story image

Engagerade medarbetare

I verksamheten arbetar personal som finns tillgängliga dygnet runt. En platsansvarig finns på enheten för att ansvara för den dagliga arbetsledningen i nära samråd med verksamhetschef.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?