Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Klastorpsvägen

Attendo Klastorpsvägen är en gruppbostad för vuxna i Eskilstuna. Verksamheten är speciellt utformad för personer inom personkrets 1 med beteendeproblematik och som har beslut enligt LSS. Boendet ligger beläget i en lugn omgivning med endast en kort promenad till flera badplatser, promenadsträckor och skog.

Kontakt

Adress

  • Klastorpsvägen 2

  • 632 33 Eskilstuna

  • Södermanlands län

  • Visa på karta

Fakta

  • Antal platser - 6

    Talade språk - Svenska

    Byggt år - 2019

  • Särskild kompetens: Personkrets 1 enligt 9:9 § LSS
Story image

Specialanpassad gruppbostad

Attendo Klastorpsvägen, en nybyggd och specialanpassad gruppbostad i Eskilstuna kommun. Verksamheten är speciellt utformad för personer inom personkrets 1 med beteendeproblematik och som har beslut enligt LSS.

Verksamheten leds av en verksamhetschef med specialistkompetens inom beteendeproblematik. Boendet är bemannat dygnet runt med engagerade medarbetare som är utbildade inom LSS. Det finns även sjuksköterska att tillgå dygnet runt.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Story image

Lugn omgivning

Boendet ligger beläget i ett villaområde med endast en kort promenad till flera badplatser, promenadsträckor och skog.

Lägenheterna är byggda med hög standard på ca 43 kvm med fullutrustat kök och toalett. Lägenheterna är utformade med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum för en öppen känsla. Dessa är disponerade i en nybyggd tvåvåningsvilla med gemensamma utrymmen som är specialanpassade för verksamhetens behov. Vissa av lägenheterna har även egen uteplats som vetter mot gemensam trädgård.

Story image

Egen kontaktperson och sjuksköterska

Alla som bor på Attendo Klastorpsvägen får en kontaktperson och en omvårdnadsansvarig sjuksköterska. Vi gör tillsammans upp en individuell plan för dig så du får den omvårdnad och omsorg som är anpassad för dig. Allt dokumenteras i en genomförandeplan som vi regelbundet följer upp tillsammans med dig.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?