Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Lindholmen

Attendo Lindholmens gruppbostad är en gruppbostad för dig som behöver särskilt stöd och extra service i din vardag. Boendet tillhör personkrets 1 enligt LSS och ligger i Lindholmen, Vallentuna kommun.

Kontakt

Adress

Fakta

  • Antal platser - 6

    Rumsstorlek - 45 kvm

    Talade språk - Svenska, Ryska, Franska, Arabiska, Dari, Persiska, Engelska

    Trädgård, Naturnära

  • Särskild kompetens: Personkrets 1 LSS
Story image

Modern och naturnära gruppbostad

Attendo Lindholmen är en gruppbostad för dig som behöver särskilt stöd och extra service i din vardag. Boendet tillhör personkrets 1 enligt LSS och ligger i Lindholmen, Vallentuna kommun, med närhet till en ICA -affär, Roslagsbanan samt en trevlig lantlig omgivning.

På Attendo Lindholmens gruppbostad finns det sex trivsamma lägenheter på ca 45 kvm. I varje lägenhet finns sovrum, kombinerat vardagsrum med ett litet kök, badrum samt en egen uteplats. Strax utanför den egna lägenheten finns tillgång till gemensamhetsutrymmen där vi umgås och har trevligt tillsammans med olika aktiviteter.

Här hos oss vill vi stödja och uppmuntra varje individ till att bli så självständig som möjligt, utifrån de egna behoven, färdigheterna och önskemålen. Vi tänker såhär: Alla har rätt till en meningsfull tillvaro, struktur i vardagen, social gemenskap och ökad delaktighet i samhället – och det är det vi arbetar för och strävar efter, varje dag.

Story image

Här sätts du och dina behov i centrum

Målet för vår verksamhet är att stärka varje person till att bli så självständig som möjligt utifrån egna förutsättningar, styrkor och förmågor. Hos oss sätts du och dina behov i centrum – vi vill hela tiden vara öppna och lyhörda för hur du vill ha det så att vi gemensamt kan forma den tillvaro och det stöd som du har rätt till.

Hur vi ska strukturera din tillvaro hos oss tydliggörs i en genomförandeplan som vi arbetar fram tillsammans. Du får en egen stödperson i medarbetargruppen som du kan vända dig till när du har frågor, funderingar eller behöver hjälp med olika vardagssysslor - som att exempelvis handla eller besöka läkare.

De flesta som bor hos oss har någon form av daglig verksamhet. Fritiden ägnas sedan åt e olika aktiviteter såsom utflykter, bio, disco med mera. Allt utifrån individuella önskemål. Välkommen till oss!

Story image

Engagerade medarbetare

Medarbetargruppen på Attendo Lindholmen består av platsansvarig, verksamhetschef, kvalitetssamordnare som ansvarar för kvalitetsutveckling och händelsehantering, stödassistenter och stödbiträden.

De som bor hos oss bemöts alltid med respekt och hänsyn inför de egna behoven. Tillsammans formulerar vi individuella mål och identifierar vilka hjälpmedel som behövs för att uppnå målen och för att hjälpa varje individ att göra det bästa av sin dag.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?