Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Lupingatan

Personkrets 1. Attendo Lupingatan är ett gruppboende med 6 lägenheter som ligger vackert beläget i utkanten av Höganäs med tillgång allmänna kommunikationsmedel, strövområden och havet runt knuten.

Kontakt

Unit contact image

Adress

Fakta

  • Antal platser - 6

    Talade språk - Svenska, Afgahnska

    Byggt år - 2017

    Antal gruppboenden - 2147483647

  • Särskild kompetens: TEACCH-modellen Personkrets 1 enligt 9:9 § LSS
Story image

Centralt boende i Höganäs

Gruppbostaden ligger i centrala Höganäs med närhet till kollektivtrafik, vårdcentral som närmsta granne, matbutiker, kultur och fritidsaktiviteter. Höganäs ligger beläget vid havet och här finns stränder, parker och grönområden.

Gruppbostaden är ett enplanshus med 6 lägenheter. Lägenheterna är på 47 kvm fördelat på kök/allrum, sovrum och stort badrum samt egen uteplats. Badrummen är väl tilltagna och man får med lätthet plats med hjälpmedel.

Utöver detta finns gemensam grönytor med grillplats och planteringslådor. Huset är byggt 2017 och lokalerna är ljusa och moderna med breda korridorer med gemensam tvättstuga, kök och vardagsrum.

Story image

Öppna och lyhörda för dina behov

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Vårat arbetsteam arbetar med att vara öppna och lyhörda för dina behov där ni gemensamt kan forma det stöd du har rätt till. Som boende har man en stödperson i medarbetargruppen som du kan vända dig till när du har frågor, funderingar eller behöver hjälp med att t.ex. handla, besöka läkare eller tandläkare.

De flesta boende har någon form av dagverksamhet. Fritiden ägnas sedan åt en mängd olika aktiviteter såsom bad, bowling, utflykter, bio och dans. Allt utifrån individuella önskemål!

Story image

Medarbetare dygnet runt

På enheterna finns medarbetare dygnet runt som har kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar därför kan de bemöta dig på dina villkor och ge det stöd som behövs i olika situationer, även sjuksköterska finns tillhands vid behov. Verksamheten leds av verksamhetschef och biträdande verksamhetschef samt platsansvarig. En kvalitetssamordnare ansvarar för kvalitetsutveckling samt händelse- och avvikelsehantering.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?