Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Malmbergavägen

Attendo Malmbergavägen är en nybyggd gruppbostad i Södertälje, för dig som behöver särskilt stöd och service i din vardag och tillhör personkrets 1 inom LSS.

Kontakt

Adress

 • Malmbergavägen 2

 • 152 52 Södertälje

 • Stockholms län

 • Visa på karta

Fakta

 • Antal platser - 6

  Rumsstorlek - 43 kvm

  Talade språk - Svenska

  Trädgård, Naturnära

 • Särskild kompetens: Personkrets 1 LSS
Story image

Nybyggd gruppbostad

Attendo Malmbergavägen i Södertälje är en nybyggd och modern gruppbostad för dig som behöver särskilt stöd och service i din vardag och tillhör personkrets 1 inom LSS. 

Gruppbostaden består av ett enplanshus som innefattar sex fullvärdiga lägenheter om cirka 43 kvm. De gemensamma utrymmena finns i var sin del av huset där köket vetter mot uteplats och vardagsrum mot grönområde. På uteplatsen har vi utemöbler och gemensam grill till allas förfogande.

Oavsett vilken hjälp du behöver, ansvarar vi för att omsorg, aktiviteter och bemötande blir både personligt och professionellt anpassade efter dina önskemål och behov. Hos oss kan du leva ett liv på dina egna villkor och samtidigt få möjlighet till glädje och gemenskap med andra.

 

Story image

Engagerade medarbetare

Vi hjälper dig att planera din vardag så att den blir som du vill ha den. Vi finns även till för att stötta vid speciella tillfällen som vid fest eller semester. Hos oss får du en stödperson som ser till att även de andra i personalgruppen vet hur den plan och de mål ni kommit fram till ser ut. All personal är där för att ge just dig bästa möjliga service och hjälp.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?