Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Norra Järvstavägen

Snart öppnar Norra Järvstavägen, en ny gruppbostad i Gävle med mysiga mötesplatser och en hemliknande och trygg atmosfär. Planerad öppning oktober 2024. Målgrupp LSS 9 § 9 , personkrets 1.

Kontakt

Adress

Fakta

  • Antal platser - 6

    Rumsstorlek - 40 kvm

    Särskild fokus - LSS 9 § 9, Personkrets 1

    Byggt år - 2024

    Centralt

Bild från Solgårdsgatans gruppbostad
Bild från Solgårdsgatans gruppbostad

Nytt LSS-boende i Gävle

Tillsammans med Hemsö och Maxim arkitekter har Attendo arbetat fram planritningarna till det nya LSS-boendet som nu håller på att förverkligas i Gävle. Baserat på gemensamma erfarenheter byggs gruppbostaden för att skapa en boendemiljö där man har avlägsnat korridorer och sterila miljöer. Istället har man planerat mysiga mötesplatser och rum med färgsättningar i varma jordfärger för att skapa en hemliknande och trygg atmosfär.

Centralt läge med närhet till service

Platsen för boendet i Bomhus är noggrant utvald på grund av sitt utmärkta läge med cykelavstånd från centrum med allsköns service kring hörnet. Inom några hundra meter finns bland annat vårdcentral, apotek, närbutik, bibliotek, postombud och restaurang. Dessutom ligger Attendos mycket uppskattade och väl fungerande gruppboende Solgårdsgatan i närheten, vilket medför många fördelar som personalsamverkan, kunskapsöverföring och fler kompisar i närheten. Alla sex lägenheter i gruppbostaden är 2:or på 40 kvm med öppen planlösning och fullvärdigt kök. Gruppbostaden är planerad att stå klart för inflyttning i oktober 2024.

Carousel image
Carousel image
Carousel image
Carousel image

Planritning av gruppbostaden