Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Park

Attendo Park är en gruppbostad utanför centrala Västerås. Här finns fem trivsamma lägenheter samt gemensamma utrymmen. På Park uppmuntrar vi till ett aktivt liv och ett deltagande i samhällets kulturutbud. I Västerås finns ett brett utbud av kultur och aktiviteter.

Kontakt

Unit contact image

Adress

Fakta

  • Talade språk - Svenska

  • Särskild kompetens: TEACCH-modellen Personkrets 1 enligt 9:9 § LSS
Story image

Boendet i vackra Malmaberg

Attendo Park är en gruppbostad beläget en kort bit utanför centrala Västerås i vackra Malmaberg. Boendet har fem trivsamma boendelägenheter med tillgång till gemensamma utrymmen som sällskapsrum och kök för samvaro med filmkvällar, gemensamma middagar eller bara umgås. Du får själv välja hur mycket stöttning du vill ha av personalen i din lägenhet.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Story image

Mycket kultur och många aktiviteter

På Park uppmuntrar vi till ett aktivt liv och ett deltagande i samhällets kulturutbud. I Västerås finns ett brett utbud av kultur och aktiviteter. Du är själv med och påverkar de gemensamma och individuella aktiviteterna genom samtal med din kontaktperson.

Boendet har egen bil till förfogande för utflykter eller annan planerad aktivitet.

Team finns på plats dygnet runt

På boendet finns det personal där man tillsammans planerar dagen för besök eller aktiviteter. Alla som bor hos oss får en egen kontaktperson som har lite extra ansvar för dig och dina behov, kontakter med myndigheter, önskemål m.m.

Vi på Park stöttar dig i att du får stöd och tillsammans sätter vi mål som du vill träna och utvecklas med.

På Park arbetar vi tillsammans i ett team och finns på plats dygnet runt på boendet. Personalgruppen utbildas både med interna samt externa utbildningar och har även tillgång till handledning vid behov.

Vi har även en egen sjuksköterska som vid behov kan stödja dig i medicinska frågor och kontakt med sjukvården.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?